Svart Hvitløk - en kilde til bedre helse

Svart Hvitløk

Svart Hvitløk har beviste positive helseeffekter på immunforsvaret, høyt kolesterol, stress, søvn og energinivå.

Svart Hvitløk som mat

Svart Hvitløk kan lages som mat. Etter Brobekk Skolehage hadde gjort god og grundig research, konkluderte de med at den raskeste og enkleste måten å lage svart hvitløk tok i overkant av 14 dager. Dette krever utstyr utover hva man finner på et gjennomsnittlig norsk hjemmekjøkken, men det er absolutt mulig.

Dersom du som hobby-kokk finner det interessant å teste dette, vil du oppleve stor endring i hvitløkens konsistens, lukt og smak. Svart hvitløk blir mykere og søtere, og hvitløkens naturlige skarpe smak forsvinner nesten helt. Skal du lage svart hvitløk selv, anbefaler vi Brobekk Skolehages oppskrift. Dersom du synes denne prosessen blir for lang, kan du bestille gratis prøvepakke av svart hvitløk her.

Kilde: https://blogg.brobekk.skolehage.org/2021/03/black-garlic.html

Svart Hvitløk som kosttilskudd

I USA er svart hvitløk et av de mest brukte urte-kosttilskuddene. I Norge har ikke svart hvitløk som kosttilskudd slått ordentlig til, før i 2021. Nå har også nordmenn fått øynene opp for dette fantastiske produktet. 

Svart Hvitløk som kosttilskudd er fermentert hvitløk, som tørkes etter fermenteringsprosessen. Dette fjerner lukt og smak, og gir en bombe av naturlige antioksidanter. Mange brukere av kosttilskuddet forteller om umiddelbart merkbar bedret helse, og dette har fått forskere til å se nærmere på hva som gjør svart hvitløk til det fantastiske helseproduktet det er. Forskningen hadde et svært overraskende resultat.

Svart Hvitløk

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hvordan teste om dette er noe for meg?

Svart Hvitløk kan bestilles på svarthvitlok.no. Her kan man bestille en prøvepakke som varer i 30 dager. De fleste merker en umiddelbar bedring på immunforsvaret, og det fungerer ekstra godt dersom du sliter med høyt kolesterol. Også den generelle kognitive funksjonen bedres raskt. 

Enkelte brukere kan bruke litt lengre tid enn 30 dager på å få merkbare resultater.

Denne prøvepakken vil være tilgjengelig på svarthvitlok.no i en periode fremover, slik at nordmenn kan prøve kosttilskuddet som har vokst til å bli blant USAs mest brukte de seneste årene.

Svart Hvitløk
Hvitløk før den fermenteres til svart hvitløk
Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)

Et utvalg helseeffekter:

Studier-på-Svart-Hvitløk

Svart Hvitløk Inneholder:

  • 500 mg per tablett
  • Ren, fermentert hvitløk
  • Cellulose
  • Trikalsiumfosfat
  • Magnesiumsalter av fettsyrer