STUDIER OG FORSKNING PÅ SVART HVITLØK

Studier og forskning på svart hvitløk

Ny forskning på Svart Hvitløk viser interessante funn: Testgruppe med signifikant redusert LDL-konsentrasjon som fører til for høyt kolesterol.

Økt konsentrasjon av LDL i blodet gir økt risiko for en rekke fysiske plager

Økt konsentrasjon av LDL i blodet kalles ofte for høyt kolesterol. Det er ikke selve den totale mengden kolesterol som er problemet, men mengde LDL-kolesterol. Dette er svært ugunstig, og kan avleire seg på innsiden av åreveggen. Dette gir igjen økt risiko for langt mer alvorlige plager. 

Kilde: Helsenorge.no og Nasjonalforeningen for folkehelsen.

Forskning viser signifikante resultater

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på Svart Hvitløk og hvilke virkninger det kan ha på den generelle folkehelsen. Testen bestod av to testgrupper og varte i 6 uker. Den ene gruppen inntok anbefalt mengde Svart Hvitløk hver dag (en tablett om dagen), og den andre gruppen inntok placeboprodukt. Ingen visste hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 6 uker viste resultatene et interessant funn: 

Testgruppen som hadde inntatt en tablett med Svart Hvitløk hver dag i 6 uker hadde signifikant lavere Serum IL-6 og TNF-a nivå enn de i placebogruppen. I praksis betyr dette at Svart Hvitløk ikke bare er bra for å holde kontroll på høyt kolesterol, men gir signifikante forbedringer i kroppens generelle funksjon og immunforsvar. 

Konklusjonen av studien er altså at Svart Hvitløk gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

Hvordan-styrke-immunforsvaret

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prøv Svart Hvitløk
i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Blant USAs mest brukte kosttilskudd

I mange år har Svart Hvitløk vært blant de mest solgte urte-kosttilskuddene i USA (kilde: National Library of Medicine), men i Norge har vi ikke fått øynene opp for dette kosttilskuddet før de seneste par årene.

Den nye forskningen kan være med på å belyse alle de helsemessige fordelene man kan få av Svart Hvitløk, også i Norge. 

– Svart hvitløk har endret livet mitt! Disse små svarte pillene er bare fantastiske! Etter at jeg begynte med dem har jeg stort sett ikke vært syk. Når alle andre får forskjellige infeksjoner så ser alt ut til å prelle av meg. Og jeg som alltid var syk med et eller annet.

Dette sier 65 år gamle Trine Lise etter å ha brukt Svart Hvitløk i noen få måneder. Forskningen vises altså i resultater, også i Norge.

Forskning-på-Svart-Hvitløk

Et utvalg helseeffekter:

Studier-på-Svart-Hvitløk

Svart Hvitløk Inneholder:

  • 500 mg per tablett
  • Ren, fermentert hvitløk
  • Cellulose
  • Trikalsiumfosfat
  • Magnesiumsalter av fettsyrer
Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)