Slik halverte Inger Lise (73) kolesterolnivået

Slik halverte Inger Lise (73) kolesterolet på kun 2 mnd

I lang tid har Inger Lise (73) vært klar over sitt høye kolesterol og blodsukker. Mange “kjerringråd” senere, har hun endelig funnet løsningen.

Høyt blodsukker er en av mange potensielle årsaker til høyt kolesterol

I lang tid slet Inger Lise (73) med høyt blodsukker. Ca 300.000 nordmenn har høyt blodsukker, og dette er en av mange potensielle årsaker til høyt kolesterol. For de fleste er ikke høye kolesterolnivåer i korte perioder farlig, men med langvarig høyt kolesterol øker risikoen for langt mer alvorlige plager. 

Når det høye blodsukkeret utviklet seg til høyt kolesterol i tillegg, tok Inger Lise tak i situasjonen. Hun testet mange “kjerringråd”, og har nå omsider funnet løsningen.

Kilde: Helsenorge.no

- Etter en rekke "kjerringråd" fant jeg løsningen

– Jeg hadde høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høyt langtidsblodsukker. Etter siste sjekk har jeg nå perfekt langtidsblodsukker, og halvert kolesteroletnivået. Det er første gang på mange år, at verdiene er så gode.

Norsk Helseinformatikk skriver at du ikke bør ha LDL-kolesterolnivå på over 5 mmol/l. 

3-4 mmol/l defineres som perfekt, og du bør ikke ha HDL-kolesterol under 1 mmol/l.

– Jeg hadde i en lengre periode et kolesterolnivå på 5,9. Jeg fikk anbefalt Svart Hvitløk, og etter siste sjekk er jeg nå nede på 3,2. 

Kundehistorier

Artikkelen fortsetter under annonsen

Slik kan du også få kontroll på kolesterolet

Inger Lise hadde høyt blodsukker i lang tid. Dette utviklet seg til høyt kolesterol, noe som ofte kommer som en konsekvens. Det er langtidseffekten av høyt kolesterol som kan få alvorlige konsekvenser, og det er dette Inger Lise (73) har forsøkt å unngå.

– Jeg har brukt Svart Hvitløk i noen måneder. I denne perioden har blodsukkeret sakte men sikkert blitt lavere, og jeg har halvert kolesterolet. Jeg er meget fornøyd!

Ikke fortsett med et liv med høyt kolesterol og andre fysiske utfordringer, når du ikke må. Prøv Svart Hvitløk gratis* i 30 dager i dag.

Kolestrol-kontroll

Bedre helse

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)