Slik fikk Karin Therese(63)omsider kontroll på kolesterolet

Slik fikk Karin Therese(63)omsider kontroll på kolesterolet

I mange år har Karin Therese slitt med høyt kolesterol. Svart Hvitløk ble veien ut av problemene.

Høyt kolesterol bør unngås, men er normalt med alderen

I mange år slet Karin Therese (63) med høyt kolesterol, i likhet med over en halv million nordmenn. For de fleste er ikke høyt kolesterol i korte perioder farlig, men med langvarig høyt kolesterol øker risikoen for mer alvorlige plager. 

For de fleste er årsaken til at man får høyt kolesterol knyttet til ugunstig livsstil eller arv. Alder har også en betydning, og når man passerer 50 år øker sannsynligheten for høyt kolesterol betraktelig.

Kilde: Nasjonalforeningen.no

- Legen var helt sjokkert over resultatet

– Jeg begynte på Svart Hvitløk da jeg hadde 7,5 i LHL kolesterol, og legen ba meg ta grep. Jeg ønsket å forsøke annet enn å legge om kostholdet, og begynte å søke etter måter å få ned kolesterolet på. Der dukket en artikkel om Svart Hvitløk opp, og jeg tenkte “hvorfor ikke forsøke?”

Karin Therese angrer ikke et sekund på den avgjørelsen.

– Jeg var hos legen noen måneder etter jeg begynte å ta Svart Hvitløk, og legen spurte meg hvilke endringer jeg hadde gjort. Han kunne fortelle at kolesterolnivået mitt nå var nede på 6,2! Jeg sa til legen at jeg hadde begynt på Svart Hvitløk. Legen var helt sjokkert over den gode effekten, og hadde ikke sett kolesterolnivået endre seg så drastisk uten å gjøre annet aktivt. Han måtte selv inn å lese om dette.

Karin Thereses lege kunne ikke tro det.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Slik kan du også få kontroll på kolesterolet

Karin Therese er ei sosial og aktiv dame, som er glad i naturen. Det er flere i familien som har høyt kolesterol, og hun ønsket at de også kunne slippe risikoene som kommer ved høyt kolesterol. 

– Hverken jeg eller legen min er i tvil om at det er Svart Hvitløk som har fått kolesterolet mitt ned, og jeg anbefaler Svart Hvitløk til alle venner og bekjente. Det går ikke ann å ikke si at det ikke fungerer når jeg er et levende eksempel på nettopp det motsatte!

Ikke fortsett med et liv med høyt kolesterol og andre fysiske utfordringer, når du ikke må. Prøv Svart Hvitløk gratis i 30 dager i dag.

Kolestrol-kontroll

Mindre hevelser

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)