Etter mange år ble Emmy kvitt sitt høye kolesterol

Slik fikk Emmy kontroll på kolesterolet

I mange år har Emmy slitt med høyt kolesterol. Svart Hvitløk ble veien ut av problemene.

Høyt kolesterol kan komme snikende

I mange år slet Emmy (72) med høyt kolesterol, i likhet med 7 av 10 nordmenn over 50 år. For de fleste er ikke høyt kolesterol i korte perioder farlig, men med langvarig høyt kolesterol øker risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og demens. 

For de fleste er årsaken til at man får høyt kolesterol knyttet til ugunstig livsstil eller arv. Alder har også en betydning, og når man passerer 50 år øker sannsynligheten for høyt kolesterol betraktelig.

Kilde: Nasjonalforeningen.no

- Endelig kan jeg slippe å bekymre meg

– Jeg fant Svart Hvitløk på en Facebook annonse, og begynte å ta disse for ca et halvt år siden. Jeg forventet ikke at dette skulle endre så mye for kolesterolet mitt, men der tok jeg jammen feil! 

Emmy ble overbevist etter legetimen.

– Jeg var hos legen et par måneder etter jeg begynte på Svart Hvitløk, og kolesterolnivået hadde blitt mye bedre! Nå trenger jeg kun å ta disse tablettene for å holde kolesterolet i sjakk. De fleste vet at det kan være skummelt å ha for høyt kolesterol, og med Svart Hvitløk slipper jeg dette. Det er en ny hverdag rett og slett!

Emmy

Artikkelen fortsetter under annonsen

Det viste seg at løsningen var enkel

Emmy er ei sprek dame på 72 år som liker å være ute i hagen og drive med hagearbeid. Energinivået har vært veldig opp og ned de siste årene, og det å ha en konstant bekymring for det høye kolesterolet er slitsomt i lengden.

– Hadde jeg visst at det var så lite som skulle til for å få kontroll på kolesterolet, hadde jeg begynt på Svart Hvitløk for lenge siden. Jeg anbefaler det til alle venner og kjente, da jeg kan med sikkerhet gå god for Svart Hvitløk.

Ikke fortsett med et liv med høyt kolesterol og andre fysiske utfordringer, når du ikke må. Prøv Svart Hvitløk gratis i 30 dager i dag.

Kolestrol-kontroll

Bedre immunforsvar

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk GRATIS* i 30 dager!