Slik ble Lars Erik (62) kvitt høyt kolesterol

Slik-ble-Lars-Erik-kvitt-høyt-kolesterol

I over 10 år har Lars Erik slitt med høyt kolesterol. Svart Hvitløk ble veien ut av problemene.

Høyt kolesterol er ikke unormalt

I over 10 år slet Lars Erik (62) med høyt kolesterol, i likhet med 7 av 10 nordmenn over 50 år. For de fleste er ikke høyt kolesterol i korte perioder farlig, men med langvarig høyt kolesterol øker risikoen for langt mer alvorlige plager. 

For de fleste er årsaken til at man får høyt kolesterol knyttet til ugunstig livsstil eller arv. Alder har også en betydning, og når man passerer 50 år øker sannsynligheten for høyt kolesterol betraktelig.

Kilde: Nasjonalforeningen.no

Det høye kolesterolet gav seg for Lars Erik (62)

– Når jeg rundet 60 år, begynte jeg å få flere plager enn jeg hadde hatt tidligere. Jeg måtte ofte på do for å tisse, og legen mente at “det bare var prostataen”. Små og uregelmessige smerter i brystet gjorde at jeg undersøkte om det kunne være grunnet høyt kolesterol.

I likhet med mange andre fikk Lars Erik flere helserelaterte utfordringer enn han hadde hatt tidligere i livet.

– Legen sa at en del av mine utfordringer ikke var direkte farlig på nåværende tidspunkt, men jeg oppfattet plagene som svært ubehagelige og plagsomme. En venn tipset meg om Svart Hvitløk, og det ble en fulltreffer for meg.

Slik-ble-Lars-Erik-62-kvitt-hoyt-kolesterol

Artikkelen fortsetter under annonsen

Slik kan du også få kontroll på kolesterolet

Lars Erik slet med høyt kolesterol i over 10 år, før han omsider fant Svart Hvitløk som skulle vise seg å endre livet hans. Nå kan du få tilsendt en prøvepakke med Svart Hvitløk, slik at du også kan ta første steg mot et liv uten høyt kolesterol.

– For meg ble Svart Hvitløk ingrediensen i livet som gjorde at jeg fikk kontroll på helsen og kolesterolet.

Ikke fortsett med et liv med høyt kolesterol og andre fysiske utfordringer, når du ikke må. Prøv Svart Hvitløk gratis i 30 dager i dag.

Kolestrol-kontroll

Mindre stress

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)