Så enkelt fikk Greta (78) ned hevelsene i bena

Hovne-ben-_1300-×-500-px_

Greta  (78) slet i mange år med hovne ben og ankler. Bare det å ta på sko ble vanskelig.

Hovne ben kan være en stor belastning

Det er vanligere enn mange tror å ha hovne ben og ankler, og det kan være veldig belastende å gå med i mange år. Når beina er hovne, er det væske/vann fra vener (blodårer) eller lymfeårer som har trengt gjennom åreveggene og samlet seg i vevet under huden. Det kan være mange årsaker til hovne ben,  og de fleste årsakene er som regel helt ufarlig. Det er dog belastende for kroppen å ha hovne ben, ettersom det fører til økt trykk i årene, som i verste fall kan gi langt verre konsekvenser. Det er heller ingen tvil om at det er ubehagelig, og for noen er det til og med sjenerende. 

Kilde: Norsk Helseinformatikk

Tenk at 1 tablett endret hele min hverdag

– Jeg har lenge slitt med hovne ben og ankler, i tillegg til at jeg har hatt lite energi. Når jeg kom over Svart Hvitløk tenkte jeg at jeg ville gi det en sjanse. Det angrer jeg ikke 1 sekund på! Mannen min sier til og med at jeg har fått slanke ankler igjen, og jeg kan faktisk ikke huske et liv uten hovne ankler og ben. 

Greta innrømmer at hun var skeptisk når hun fant annonsen for Svart Hvitløk, og tenkte at dette kan umulig hjelpe meg. Hun må innrømme at der tok hun grundig feil. 

– Jeg er skeptisk av natur, og må innrømme at jeg hadde lite tro på at problemet med hovne ben kunne løses med kun 1 tablett om dagen. Nå anbefaler jeg det til alle venner og familie, og jeg kan ikke få snakket godt nok om Svart Hvitløk.

hovne ben

Artikkelen fortsetter under annonsen

Endelig styrer jeg mitt eget liv

Greta er glad i å drive med håndarbeid og liker å stelle i hagen. Det ble ikke en prioritering når føttene var hovne og energien var på bunn.

-Bare det å ta på seg skoene var vanskelig, og da var ikke hagearbeid min første prioritet lenger. Nå som energien har kommet tilbake for fullt, kan jeg finne gleden ved sommer og varme igjen. Jeg  kan stelle i hagen, og jeg føler meg rett og slett mye lettere til sinns!

Ikke fortsett med et liv med hovne ben og andre fysiske utfordringer, når du ikke må. Prøv Svart Hvitløk gratis i 30 dager.

Bedre helse

Mindre hevelser

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: