Svart Hvitløk logo

Dette sier noen av Svart Hvitløks 15.000 kunder:

Karin Therese

Karin Therese (63)

- Legen var helt sjokkert over resultatet

Jeg begynte på Svart Hvitløk da jeg hadde 7,5 i LHL kolesterol, og legen ba meg ta grep. Jeg ønsket å forsøke annet enn å legge om kostholdet, og begynte å søke etter måter å få ned kolesterolet på. Der dukket en artikkel om Svart Hvitløk opp, og jeg tenkte “hvorfor ikke forsøke?”

Jeg var hos legen noen måneder etter jeg begynte å ta Svart Hvitløk, og legen spurte meg hvilke endringer jeg hadde gjort. Han kunne fortelle at kolesterolnivået mitt nå var nede på 6,2! Jeg sa til legen at jeg hadde begynt på Svart Hvitløk. Legen var helt sjokkert over den gode effekten, og hadde ikke sett kolesterolnivået endre seg så drastisk uten å gjøre annet aktivt. Han måtte selv inn å lese om dette.

Slik-ble-May-Brit-kvitt-hevelsene-i-beina

May Brit (71)

- Endelig er jeg kvitt hevelser i bena!

Jeg har lenge slitt med hovne ben og lite energi. Jeg tenke jeg skulle forsøke Svart Hvitløk, og har blitt veldig “tatt på senga” over effekten. Jeg merker positive endring på bena mine, da de er mye mindre hovne, og i tillegg har jeg plutselig fått energien tilbake – for en bonus!

Jeg har vært skeptisk til om Svart Hvitløk faktisk ville fungere, da jeg har forsøkt andre typer som skal få hevelsene til å forsvinne uten hell. Men her ble jeg veldig positivt overrasket, da disse faktisk gjør det de sier de skal. Disse tablettene er små, og de hverken lukter eller smaker noe, helt topp!

Emmy

Emmy (72)

- Endelig kan jeg slippe å bekymre meg

Jeg fant Svart Hvitløk på en Facebook annonse, og begynte å ta disse for ca et halvt år siden. Jeg forventet ikke at dette skulle endre så mye for kolesterolet mitt, men der tok jeg jammen feil! 

Jeg var hos legen et par måneder etter jeg begynte på Svart Hvitløk, og kolesterolnivået hadde blitt mye bedre! Nå trenger jeg kun å ta disse tablettene for å holde kolesterolet i sjakk. De fleste vet at det kan være skummelt å ha for høyt kolesterol, og med Svart Hvitløk slipper jeg dette. Det er en ny hverdag rett og slett!

Edel-Marie-ble-kvitt-hevelsene

Edel Marie (65)

- Endelig normalt kolesterol og jeg er kvitt hevelsene

Jeg har hatt høyt kolesterolnivå fra jeg var tidlig i 40 årene, og jeg er nå 65 år. I tillegg var jeg plaget med hovne bein. Jeg merket at hovenheten i beina begynte å avta etter jeg begynte med tablettene, og nå er de helt normale for første gang på 25 år. Det er helt fantastisk.

Jeg var til kontroll for knapt 1 mnd siden, og kolesterolnivået var normalt. Jeg kunne ikke tro at det var sant, etter nesten et helt liv med høyt kolesterol! Har nå tatt disse “svarte små diamantene” som jeg kaller dem i ca. 3,5 måned.

Svart Hvitløk - en løsning på høyt kolesterol

Svart Hvitløk gir deg kontroll på høyt kolesterol og en rekke andre positive helsefordeler. Alle helseeffekter er godt dokumentert, og det er det som gjør at Svart Hvitløk i en årrekke har vært blant de mest solgte kosttilskuddene i USA. Nå også en bestselger i Norge!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)