Ingrid (63) er helt kvitt hevelsene!

Swollen feet

Endelig er Ingrid (63) kvitt alt av hevelser i bena, og hun har ikke lenger det daglige ubehaget.

Hovne bein kommer ofte med alderen

I mange år slet Ingrid med hovne ben og lite energi, og det er vanligere enn mange tror. Det kan være mange årsaker til hovne ben,  og de fleste årsakene er som regel helt ufarlig. Det er dog belastende for kroppen å ha hovne ben, ettersom det fører til økt trykk i årene, som i verste fall kan gi langt verre konsekvenser. Det er heller ingen tvil om at det er ubehagelig, og for noen er det til og med sjenerende. 

Kilde: Norsk Helseinformatikk

- Endelig er jeg kvitt hevelser i bena!

Ingrid (63) slet lenge med hovne ben, og hadde daglig ubehag som følge av de hovne bena. Hun jobber i barnehage, og det merkes godt hvis bena ikke spiller helt på lag. 

-Det blir mange skritt i løpet av arbeidsdagen, og det var ikke en dag uten at jeg slet med bena. Jeg leser stadig om det ene kosttilskuddet etter det andre som skal fungere for diverse, men har hele tiden tenkt at det bare er tull. Men så tenkte jeg at jeg får gi dette en sjanse. Og jammen tok jeg grundig feil av Svart Hvitløk! 

Allerede 1 måned etter hun begynte på Svart Hvitløk merket Ingrid at hevelsen i bena var helt borte. 

-Det hadde jeg aldri trodd skulle skje, da jeg er skeptisk av natur. Men jeg tenkte at jeg skulle gi det et forsøk, ettersom jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg angrer ikke på det, for jeg ser at Svart Hvitløk tar hevelsene i bena mine, og jeg kommer til å fortsette på Svart Hvitløk når de fungerer så godt.

Ingrid

Artikkelen fortsetter under annonsen

Gjør som Ingrid - bli kvitt hovne ben!

Ingrid oppgir at det tar på med hovne bein og lite energi. Det var slitsomt å gå med hovne ankler hver dag på jobb. Nå kan Ingrid ha en normal hverdag, helt uten hevelser. 

– Jeg har nå en bedre hverdag med mindre plager i anklene mine, og jeg er glad for at jeg kom over Svart Hvitløk.

Ikke fortsett med et liv med hovne ben og andre fysiske utfordringer, når du ikke må. Prøv Svart Hvitløk gratis i 30 dager.

Bedre helse

Mindre hevelser

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk GRATIS* i 30 dager!
Før du forlater oss.. Visste du at du kan prøve Svart Hvitløk helt GRATIS i hele 30 dager? Fyll ut skjemaet, så sender vi en prøvepakke!