Hva er egentlig Svart Hvitløk? Mange har spurt, og her er svaret!

Hva-er-egentlig-Svart-Hvitløk

Svart Hvitløk inneholder en mengde antioksidanter, og har en gunstig effekt på betennelse i kroppen!

Endelig har det populære kosttilskuddet kommet til Norge!

Sør-Korea, Japan og Thailand har brukt det i århundrer og nå har det også endelig kommet til Norge!

Svart Hvitløk er en tradisjonell ingrediens som har blitt brukt i det asiatiske kjøkken i alle år, men nå har det også blitt ettertraktet i både gourmet- og hobbykjøkken verden rundt. Det er en vanlig hvitløk som har blitt utsatt for 60 til 76 grader og med en kontrollert luftfuktighet på 80-90%. Da oppstår det en kontrollert gjæringsprosess. Etter 30 dager går den fermenterte hvitløken til et annet rom for å oksidere i ytteligere 45 dager. Denne prosessen fører til at sukker og aminosyrer som er i hvitløken reagerer, og dermed får også hvitløken den sorte fargen. Det er ingen konserveringsmidler i denne prosessen, og dermed slipper vi å tilsette noe unødvendig i dette kosttilskuddet.

Kilde: Shandong Maria Food Co. Ltd

Hvorfor er Svart Hvitløk så bra for oss?​

I mange år har Svart Hvitløk vært blant de mest solgte urte-kosttilskuddene i USA (kilde: National Library of Medicine)

Svart Hvitløk inneholder mye antioksidanter, som hjelper oss å holde immunforsvaret på topp. Studier har vist at ved gjæringsprosessen sort hvitløk gjennomgår så økes også antioksidantene i hvitløken. Dette gjelder da særlig “polyphenol” og “flavonoider” som er klassifisert som antioksidanter. 

Dette er studier som viste en økning av vannoppløselige sukkerarter og aminosyrer under den termiske behandlingen.

Hva-er-Svart-Hvitlok

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prøv Svart Hvitløk
GRATIS i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Hvorfor Svart Hvitløk som kosttilskudd?

– Jeg hadde høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høyt langtidsblodsukker. Etter siste sjekk har jeg nå perfekt langtidsblodsukker, og halvert kolesteroletnivået. Det er første gang på mange år, at verdiene er så gode.

Dette sier Inger Lise (73) etter å ha brukt Svart Hvitløk som kosttilskudd i noen få måneder.

Svart Hvitløk gir utvilsomt store helsefordeler, og nå kan du teste det helt gratis! Ved å kjøpe Svart Hvitløk gjennom svarthvitlok.no, kjøper du direkte av Det Norske Naturhuset. Dette sikrer den høyeste kvaliteten på markedet, og det er ingen forhandlere som fungerer som et fordyrende mellomledd.

Ønsker du et bedre immunforsvar og med mindre betennelser i kroppen? Prøv Svart Hvitløk gratis i 30 dager i dag. Uten bindingstid eller kjøpsforpliktelser.

Bedre immunforsvar

Mindre betennelser

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: