Slik får du kontroll på høyt kolesterol

Ny forskning på Svart Hvitløk viser interessante funn: Testgruppe med signifikant redusert LDL-konsentrasjon som fører til for høyt kolesterol.

Hvorfor får man høyt kolesterol?

Tidligere trodde man at høyt kolesterol utelukkende kom som en konsekvens av miljø, kosthold og manglende mosjon. Nå vet leger om flere arvelige tilstander som også gir forhøyet kolesterol-nivå, men hvordan kan man motvirke dette?

Svart Hvitløk kan være løsningen for å få kontroll på kolesterolet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Hva skjer om jeg har høyt kolesterol?

Høyt kolesterol kan føre til dannelse av åreforkalkning, som i verste fall kan føre til mer alvorlige plager. Det er viktig å understreke av høyt kolesterol kun er en av flere risikofaktorer å passe på. 

Røyking, usunt kosthold og manglende mosjon er de årsakene som oftest er årsaken til høyt kolesterol. Det er likevel tilskudd man kan ta for å få kolesterolet under kontroll, og svart hvitløk er blant de tilskuddene som gir best effekt for mennesker som sliter med forhøyet kolesterol-nivå.

Les også: STUDIER OG FORSKNING PÅ SVART HVITLØK

Høyt-Kolesterol-_1_

Et utvalg helseeffekter:

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: