Karin Therese om høyt kolesterol:

-Legen ble sjokkert over resultatet

Karin Therese testet noe nytt. Legen ble overrasket over effekten. 

– Legen ba meg ta grep, sier Karin Therese (64). Da hadde hun slitt med høyt kolesterol i mange år, og legen sa at langvarig høyt kolesterol utgjør en alvorlig helserisiko.

Hadde for mye av det dårlige kolesterolet i blodet

– Jeg hadde 7,5 i LHL kolesterol, forteller Karin Therese. 

LHL-kolesterol er det dårlige kolesterolet som kan føre til opphopning av fettavleiringer på innsiden av blodårene. Dette igjen øker risikoen alvorlige utfordringer med hjerte og kar. 

Ifølge Helsedirektoratets retningslinjer bør et kolesterol på 7 eller høyere vanligvis behandles, uansett hvor god helse man ellers har.

-Jeg ønsket å forsøke annet enn å legge om kostholdet, og begynte å søke etter måter å få ned kolesterolet på. Da dukket en artikkel om Svart Hvitløk opp, og jeg tenkte “hvorfor ikke forsøke?”

 

Kilde: Helsenorge.no

Karin Thereses lege kunne ikke tro det.

Dette sa Karin Therese til legen

– Jeg var hos legen noen måneder etter jeg begynte å ta Svart Hvitløk, og legen spurte meg hvilke endringer jeg hadde gjort. Han kunne fortelle at kolesterolnivået mitt nå var nede på 6,2! Jeg sa til legen at jeg hadde begynt på Svart Hvitløk. 

Svart hvitløk inneholder forbindelser som hjelper til med å redusere LDL i blodet. Samtidig beskytter det hjertet ved å bekjempe skader forårsaket av farlige stoffer som kan skade blodårene.

– Legen ble helt sjokkert over den gode effekten. Han hadde ikke sett kolesterolnivået endre seg så drastisk uten å gjøre annet aktivt. Han måtte inn å lese om dette selv.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Samme effekt

Karin Therese er ikke den eneste som har opplevd effekten av Svart Hvitløk. 

– Jeg hadde høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høyt langtidsblodsukker, sier Inger Lise (74)

 I lengre perioder hadde hun et kolesterolnivå på 5,9 – langt over det anbefalte nivået på mellom 3 og 4. 

Etter et par måneder på Svart Hvitløk har hun nå perfekt langtidsblodsukker, og halvert kolesteroletnivået. 

-Etter siste legesjekk er jeg nå nede på 3,2. Det er første gang på mange år, at verdiene er så gode, sier Inger Lise.

Kundehistorier
Ble overrasket på siste legesjekk!
Emmy
Emmy: Det er en ny hverdag rett og slett!

Dette overbeviste Emmy

– Jeg var hos legen et par måneder etter jeg begynte på dette kosttilskuddet, og kolesterolnivået hadde blitt mye bedre! Nå trenger jeg kun å ta disse tablettene for å holde kolesterolet i sjakk. De fleste vet at det kan være skummelt å ha for høyt kolesterol, og med dette kosttilskuddet slipper jeg dette. 

– Hadde jeg visst at det var så lite som skulle til for å få kontroll på kolesterolet, hadde jeg begynt med Svart Hvitløk for lenge siden. Jeg anbefaler det til alle venner og kjente, da jeg med sikkerhet kan gå god for dette kosttilskuddet.

Legen er ikke i tvil om effekten

En av risikofaktorene for å få høyt kolesterol er arv. Det er flere i familien til Karin Therese som har høyt kolesterol, og hun ønsket at også de kunne skånes mot helserisikoen som følger med. 

Hverken jeg eller legen min er i tvil om at det er Svart Hvitløk som har fått kolesterolet mitt ned, og jeg anbefaler Svart Hvitløk til alle venner og bekjente. Det går ikke ann å ikke si at det ikke fungerer når jeg er et levende eksempel på nettopp det motsatte!

Kolestrol-kontroll

Mindre hevelser

Svart Hvitløk har på kort tid blitt et av Norges mest populære kosttilskudd for kolesterol-kontroll og hevelser i kroppen.

Tusenvis av nordmenn bruker dette hver dag, med svært positiv virkning. Prøv gratis* nå, og opplev forskjellen du også!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)