Gunnar (79) fikk full kontroll på kolesterolet

Gunnar (79) hadde klart forhøyet kolesterol på over 7. Nå er kolesterolet helt fint igjen med Svart Hvitløk.

6 av 10 nordmenn har for høyt kolesterol

1 av 10 antatt friske og ikke-medisinerte voksne hadde et høyt total kolesterolnivå som de ikke visste om.

Ifølge Helsedirektoratets retningslinjer bør et kolesterol på 7 mmol/l eller høyere vanligvis behandles uansett hvor god helse man ellers har. Dessverre vil du mest sannsynlig ikke få noen fysiske signaler fra kroppen om du eventuelt har høyt kolesterol. Når du går rundt med høye kolesterolverdier øker risikoen for mer alvorlige plager. 

Kilde: Norsk Helseinformatikk

Kolesterolnivået ble nesten halvvert

– Jeg hadde slitt med høyt kolesterol på over 7, og fikk beskjed fra legen om at jeg måtte ta grep om egen helse. Etter noen uker på Svart Hvitløk har kolesterolet gått ned til under 5. Det er helt utrolig, og jeg hadde nok ikke trodd at Svart Hvitløk skulle få ned kolesterolet så drastisk som det faktisk har gjort. 

Gunnar er ikke i tvil om han vil anbefale det til venner og familie.

– Jeg har anbefalt det til venner og familie, og nå tar både kona og jeg Svart Hvitløk hver dag. Magen har også blitt mye bedre, og jeg har ikke lenger mageproblemer i hverdagen lenger. Det har rett og slett blitt en ny hverdag for både kona og meg.

Man-golfing

Artikkelen fortsetter under annonsen

Få ned ditt kolesterol idag

Gunnar har alltid vært glad i å være aktiv, og golf er noe av det han interesserer seg mest for. Nå som han ikke lenger trenger å bekymre seg over egen helse, kan han endelig spille golf uten å bli plaget av bekymringer over kolesterolet eller mageproblemene. 

– Jeg var bekymret for at kolesterolet ikke skulle gå ned, og håpet at jeg skulle slippe å legge om hele livsstilen min for å få det til. Heldigvis klarte Svart Hvitløk å endre alt dette for meg. Jeg trenger kun å ta 1 tablett hver dag, så holder jeg både magen og kolesterolet i sjakk.

Ikke fortsett med et liv med høyt kolesterol og andre fysiske utfordringer, når du ikke må. Prøv Svart Hvitløk gratis i 30 dager.

Kolestrol-kontroll

Bedre helse

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk GRATIS* i 30 dager!