Geir Ingmar er overbevist - "Svart Hvitløk fungerer!"

old man

I flere år slet Geir Ingmar med høyt kolesterol og lite energi. Svart Hvitløk ble redningen.

Høyt kolesterol kommer ofte snikende

Alle voksne over 25 år bør vite hvordan det står til med kolesterolnivåene sine, så du kan endre livsstil eller ta medisiner for å beskytte deg mot alvorlige plager. Det mener forskerne bak en studie publisert i tidsskriftet The Lancet. Studien inkluderer nesten 400 000 mennesker fra 19 land fordelt på 38 langvarige kohortstudier. Kun personer som ikke hadde alvorlige plager ved studiestart ble inkludert.

Forskerne undersøkte deltagernes kolesterol da ble inkludert i studiene, og fant ut hvor lenge de hadde deltatt i studiene og om de hadde opplevd alvorlige konsekvenser av det høye kolesterolet. De vurderte deretter sammenhengen mellom dårlig kolesterol og risiko for alvorlige plager, samtidig som de justerte tallene med tanke på faktorer som kunne påvirke resultatene. Forskerne fant en sterk sammenheng mellom dårlig kolesterolnivå og risikoen for alvorlige plager fra tidlig voksen alder og 40 år eller mer fram i tid.

De mener altså at å kjenne til risikoen for alvorlige plager tidlig i livet kan bidra til å beskytte mot plager som har høye konsekvenser senere i livet. 

Kilde: Norsk Helseinformatikk

Flere overraskende helsegevinster

Geir Ingmar hadde lenge slitt med høyt kolesterol, i tillegg til å ha ekstra helseutfordringer. Han tok statiner etter beskjed fra legen, men måtte avslutte behandlingen da kroppen reagerte kraftig på disse. Det var etter dette han tenkte han kunne prøve Svart Hvitløk.

Geir Ingmar hadde aldri hørt om Svart Hvitløk tidligere, og han innrømmer at han ikke hadde store forventninger til effekten den skulle ha på kroppen. 

-Jeg hadde ingen forventninger etter jeg begynte med Svart Hvitløk, så jeg var greit overrasket når jeg merket alle de gode helseeffektene Svart Hvitløk ga meg. Jeg fikk ikke bare ned det usunne kolesterolet og følte meg kvikkere, jeg fikk også bort alt av hevelser i kroppen. Det kan anbefales på det varmeste! 

Geir Ingmar

Artikkelen fortsetter under annonsen

På tide å få ned kolesterolet

Geir Ingmar har fått ned kolesterolet og er ikke i tvil om at Svart Hvitløk har endret hverdagen. – Jeg kan leve et normalt liv igjen, uten å måtte bekymre meg for helsen. Det er mange som er i tvil om dette faktisk fungerer, og jeg skjønner at det virker for godt til å være sant. Men det er faktisk mulig å få ned kolesterolet med Svart Hvitløk, det er jeg et levende bevis på!

Kolestrol-kontroll

Mindre hevelser

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:

Kilder: