Har du kontroll på ditt eget kolesterol?

Alle voksne over 25 år bør vite hvordan det står til med kolesterolnivåene sine, så du kan endre livsstil eller ta medisiner for å beskytte deg mot alvorlige sykdommer. Det mener forskerne bak en studie publisert i tidsskriftet The Lancet. Studien inkluderer nesten 400 000 mennesker fra 19 land fordelt på 38 langvarige kohortstudier. Kun personer som ikke hadde alvorlige plager ved studiestart ble inkludert.

Forskerne undersøkte deltagernes kolesterol da ble inkludert i studiene, fant ut hvor lenge de hadde deltatt i studiene og om de hadde opplevd alvorlige konsekvenser av det høye kolesterolet. De vurderte deretter sammenhengen mellom dårlig kolesterol og risiko for alvorlige plager, samtidig som de justerte tallene med tanke på faktorer som kunne påvirke resultatene. Forskerne fant en sterk sammenheng mellom dårlig kolesterolnivå og risikoen for alvorlige plager fra tidlig voksen alder og 40 år eller mer fram i tid.

De mener altså at å kjenne til risikoen for alvorlige plager tidlig i livet kan bidra til å beskytte mot plager som har høye konsekvenser senere i livet. 

Gunnar (79) har halvvert kolesterolet

– Jeg hadde slitt med høyt kolesterol på over 7, og fikk beskjed fra legen om at jeg måtte ta grep om egen helse. Etter noen uker på Svart Hvitløk har kolesterolet gått ned til under 5. Det er helt utrolig, og jeg hadde nok ikke trodd at Svart Hvitløk skulle få ned kolesterolet så drastisk som det faktisk har gjort. 

Gunnar er ikke i tvil om han vil anbefale det til venner og familie.

– Jeg har anbefalt det til venner og familie, og nå tar både kona og jeg Svart Hvitløk hver dag. Magen har også blitt mye bedre, og jeg har ikke lenger mageproblemer i hverdagen lenger. Det har rett og slett blitt en ny hverdag for både kona og meg.

– Jeg var bekymret for at kolesterolet ikke skulle gå ned, og håpet at jeg skulle slippe å legge om hele livsstilen min for å få det til. Heldigvis klarte Svart Hvitløk å endre alt dette for meg. Jeg trenger kun å ta 1 tablett hver dag, så holder jeg både magen og kolesterolet i sjakk.

Man-golfing

Hva er egentlig Svart Hvitløk?

Sør-Korea, Japan og Thailand har brukt det i århundrer og nå har det også endelig kommet til Norge!

Svart Hvitløk er en tradisjonell ingrediens som har blitt brukt i det asiatiske kjøkken i alle år, men nå har det også blitt ettertraktet i både gourmet- og hobbykjøkken verden rundt. Det er en vanlig hvitløk som har blitt utsatt for 60 til 76 grader og med en kontrollert luftfuktighet på 80-90%. Da oppstår det en kontrollert gjæringsprosess. Etter 30 dager går den fermenterte hvitløken til et annet rom for å oksidere i ytteligere 45 dager. Denne prosessen fører til at sukker og aminosyrer som er i hvitløken reagerer, og dermed får også hvitløken den sorte fargen. Det er ingen konserveringsmidler i denne prosessen, og dermed slipper vi å tilsette noe unødvendig i dette kosttilskuddet.


Økt konsentrasjon av LDL i blodet kalles ofte for høyt kolesterol. Det er ikke selve den totale mengden kolesterol som er problemet, men mengde LDL-kolesterol. Dette er svært ugunstig, og kan avleire seg på innsiden av åreveggen. Dette gir igjen økt risiko for langt mer alvorlige plager, og kalles på fagspråket for hyperkolesterolemi. 

Svart Hvitløk bidrar til lavere LDL-konsentrasjon i blodet. I en amerikansk studie som nylig ble gjennomført, hadde samtlige personer i testgruppen lavere LDL-konsentrasjon en placebogruppen.

Kilde: Helsenorge.no og Nasjonalforeningen for folkehelsen.

I den samme amerikanske studien, ble det avdekket andre interessante funn:

Testgruppen som hadde inntatt en tablett med dette kosttilskuddet hver dag i 6 uker hadde signifikant lavere Serum IL-6 og TNF-a nivå enn de i placebogruppen. I praksis betyr dette at dette kosttilskuddet ikke bare er bra for å holde kontroll på høyt kolesterol, men gir signifikante forbedringer i kroppens generelle funksjon og immunforsvar. 

Konklusjonen av studien er altså at dette kosttilskuddet gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

Tablettene inneholder kun naturlige ingredienser. Fyllstoff er cellulose, trikalsiumfosfat og magnesiumsalter av fettsyrer.

Dette gjør at kosttilskudd-tablettene kan spises av veganere.

Dette kosttilskuddet er nøye fremstilt for å maksimere helseeffektene det kan gi, uten lukt. Selv ved bruk av store doser, påvirker ikke kapslene din normale ånde, slik andre kosttilskudd kan gjøre. 

Dette kosttilskuddet gir utvilsomt store helsefordeler, og nå kan du teste det helt gratis! Du kjøper dette kosttilskuddet direkte fra Det Norske Naturhuset. Dette sikrer den høyeste kvaliteten på markedet, og det er ingen forhandlere som fungerer som et fordyrende mellomledd.

Vi tilbyr nå våre kunder å teste dette kosttilskuddet GRATIS i 30 dager, uten bindingstid eller kjøpsforpliktelser.

hovne ben

Greta (78) ble kvitt hevelsene i bena

Jeg har lenge slitt med hovne ben og ankler, i tillegg til at jeg har hatt lite energi. Når jeg kom over Svart Hvitløk tenkte jeg at jeg ville gi det en sjanse. Det angrer jeg ikke 1 sekund på! Mannen min sier til og med at jeg har fått slanke ankler igjen, og jeg kan faktisk ikke huske et liv uten hovne ankler og ben. 

Greta innrømmer at hun var skeptisk når hun fant annonsen for Svart Hvitløk, og tenkte at dette kan umulig hjelpe meg. Hun må innrømme at der tok hun grundig feil. 

– Jeg er skeptisk av natur, og må innrømme at jeg hadde lite tro på at problemet med hovne ben kunne løses med kun 1 tablett om dagen. Nå anbefaler jeg det til alle venner og familie, og jeg kan ikke få snakket godt nok om Svart Hvitløk.

Greta er glad i å drive med håndarbeid og liker å stelle i hagen. Det ble ikke en prioritering når føttene var hovne og energien var på bunn.

-Bare det å ta på seg skoene var vanskelig, og da var ikke hagearbeid min første prioritet lenger. Nå som energien har kommet tilbake for fullt, kan jeg finne gleden ved sommer og varme igjen. Jeg  kan stelle i hagen, og jeg føler meg rett og slett mye lettere til sinns!

Karin Therese fikk en ny hverdag!

I mange år slet Karin Therese (63) med høyt kolesterol, i likhet med over en halv million nordmenn. For de fleste er ikke høyt kolesterol i korte perioder farlig, men med langvarig høyt kolesterol øker risikoen for mer alvorlige plager. 

– Jeg begynte på Svart Hvitløk da jeg hadde 7,5 i LHL kolesterol, og legen ba meg ta grep. Jeg ønsket å forsøke annet enn å legge om kostholdet, og begynte å søke etter måter å få ned kolesterolet på. Der dukket en artikkel om Svart Hvitløk opp, og jeg tenkte “hvorfor ikke forsøke?”

Karin Therese angrer ikke et sekund på den avgjørelsen.

– Jeg var hos legen noen måneder etter jeg begynte å ta Svart Hvitløk, og legen spurte meg hvilke endringer jeg hadde gjort. Han kunne fortelle at kolesterolnivået mitt nå var nede på 6,2! Jeg sa til legen at jeg hadde begynt på Svart Hvitløk. Legen var helt sjokkert over den gode effekten, og hadde ikke sett kolesterolnivået endre seg så drastisk uten å gjøre annet aktivt. Han måtte selv inn å lese om dette.

Hvorfor Svart Hvitløk som kosttilskudd?

– Jeg hadde høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høyt langtidsblodsukker. Etter siste sjekk har jeg nå perfekt langtidsblodsukker, og halvert kolesteroletnivået. Det er første gang på mange år, at verdiene er så gode.

Dette sier Inger Lise (73) etter å ha brukt Svart Hvitløk som kosttilskudd i noen få måneder.

Svart Hvitløk gir utvilsomt store helsefordeler, og nå kan du teste det helt gratis! Ved å kjøpe Svart Hvitløk gjennom svarthvitlok.no, kjøper du direkte av Det Norske Naturhuset. Dette sikrer den høyeste kvaliteten på markedet, og det er ingen forhandlere som fungerer som et fordyrende mellomledd.

Ønsker du et bedre immunforsvar og med mindre betennelser i kroppen? Prøv Svart Hvitløk gratis i 30 dager i dag. Uten bindingstid eller kjøpsforpliktelser.

Mange sliter med hovne ben, og det kommer ofte med alderen

Hovne bein skyldes væskeansamling i beina, enten bare det ene eller begge. Årsakene er mange, og det kan være tegn på alt fra bagatellmessige til alvorlige tilstander. Det er vanligere enn mange tror å ha hovne ben og ankler, og det kan være veldig belastende å gå med i mange år. Når beina er hovne, er det væske/vann fra vener (blodårer) eller lymfeårer som har trengt gjennom åreveggene og samlet seg i vevet under huden. Det kan være mange årsaker til hovne ben,  og de fleste årsakene er som regel helt ufarlig. Det er dog belastende for kroppen å ha hovne ben, ettersom det fører til økt trykk i årene, som i verste fall kan gi langt verre konsekvenser. Det er heller ingen tvil om at det er ubehagelig, og for noen er det til og med sjenerende.

May-Brit slet i stillhet i mange år

I mange år slet May Brit med hovne ben og lite energi, og det er vanligere enn mange tror.

– Jeg har lenge slitt med hovne ben og lite energi. Jeg tenke jeg skulle forsøke Svart Hvitløk, og har blitt veldig “tatt på senga” over effekten. Jeg merker positive endring på bena mine, da de er mye mindre hovne, og i tillegg har jeg plutselig fått energien tilbake -for en bonus!

May Brit har ikke vært i tvil om at det er Svart Hvitløk som har hjulpet henne.

– Jeg har vært skeptisk til om Svart Hvitløk faktisk ville fungere, da jeg har forsøkt andre typer som skal få hevelsene til å forsvinne uten hell. Men her ble jeg veldig positivt overrasket, da disse faktisk gjør det de sier de skal. Disse tablettene er små, og de hverken lukter eller smaker noe, helt topp!

– Jeg er ikke i tvil om at Svart Hvitløk har hjulpet meg, og jeg har planer om å fortsette på dette i lang tid. Hvorfor slutte med noe som hjelper meg å få en bedre helse?

Slik-ble-May-Brit-kvitt-hevelsene-i-beina

Kjempe populært i USA!

I mange år har Svart Hvitløk vært blant de mest solgte urte-kosttilskuddene i USA (kilde: National Library of Medicine), men i Norge har vi ikke fått øynene opp for dette kosttilskuddet før de seneste par årene.

Den nye forskningen kan være med på å belyse alle de helsemessige fordelene man kan få av Svart Hvitløk, også i Norge. 

– Svart hvitløk har endret livet mitt! Disse små svarte pillene er bare fantastiske! Etter at jeg begynte med dem har jeg stort sett ikke vært syk. Når alle andre får forskjellige infeksjoner så ser alt ut til å prelle av meg. Og jeg som alltid var syk med et eller annet.

Dette sier 65 år gamle Trine Lise etter å ha brukt Svart Hvitløk i noen få måneder. Forskningen vises altså i resultater, også i Norge.

Emmy

Emmy (72) kan endelig puste ut

– Jeg fant Svart Hvitløk på en Facebook annonse, og begynte å ta disse for ca et halvt år siden. Jeg forventet ikke at dette skulle endre så mye for kolesterolet mitt, men der tok jeg jammen feil! Dette forteller Emmy på 72 år etter å ha slitt med høyt kolesterol i mange år.

Emmy ble overbevist etter legetimen.

– Jeg var hos legen et par måneder etter jeg begynte på Svart Hvitløk, og kolesterolnivået hadde blitt mye bedre! Nå trenger jeg kun å ta disse tablettene for å holde kolesterolet i sjakk. De fleste vet at det kan være skummelt å ha for høyt kolesterol, og med Svart Hvitløk slipper jeg dette. Det er en ny hverdag rett og slett!

– Hadde jeg visst at det var så lite som skulle til for å få kontroll på kolesterolet, hadde jeg begynt på Svart Hvitløk for lenge siden. Jeg anbefaler det til alle venner og kjente, da jeg kan med sikkerhet gå god for Svart Hvitløk.

 

Forskning viser signifikante resultater

Sør-Korea, Japan og Thailand har brukt det i århundrer og nå har det også endelig kommet til Norge!

Svart Hvitløk er en tradisjonell ingrediens som har blitt brukt i det asiatiske kjøkken i alle år, men nå har det også blitt ettertraktet i både gourmet- og hobbykjøkken verden rundt. Det er en vanlig hvitløk som har blitt utsatt for 60 til 76 grader og med en kontrollert luftfuktighet på 80-90%. Da oppstår det en kontrollert gjæringsprosess. Etter 30 dager går den fermenterte hvitløken til et annet rom for å oksidere i ytteligere 45 dager. Denne prosessen fører til at sukker og aminosyrer som er i hvitløken reagerer, og dermed får også hvitløken den sorte fargen. Det er ingen konserveringsmidler i denne prosessen, og dermed slipper vi å tilsette noe unødvendig i dette kosttilskuddet.

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på Svart Hvitløk og hvilke virkninger det kan ha på den generelle folkehelsen. Testen bestod av to testgrupper og varte i 6 uker. Den ene gruppen inntok anbefalt mengde Svart Hvitløk hver dag (en tablett om dagen), og den andre gruppen inntok placeboprodukt. Ingen visste hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 6 uker viste resultatene et interessant funn: 

Testgruppen som hadde inntatt en tablett med Svart Hvitløk hver dag i 6 uker hadde signifikant lavere Serum IL-6 og TNF-a nivå enn de i placebogruppen. I praksis betyr dette at Svart Hvitløk ikke bare er bra for å holde kontroll på høyt kolesterol, men gir signifikante forbedringer i kroppens generelle funksjon og immunforsvar. 

Konklusjonen av studien er altså at Svart Hvitløk gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

I mange år har Svart Hvitløk vært blant de mest solgte urte-kosttilskuddene i USA, og nå har det endelig kommet til Norge. 

Svart Hvitløk inneholder mye antioksidanter, som hjelper oss å holde immunforsvaret på topp. Studier har vist at ved gjæringsprosessen sort hvitløk gjennomgår så økes også antioksidantene i hvitløken. Dette gjelder da særlig “polyphenol” og “flavonoider” som er klassifisert som antioksidanter. 

Dette er studier som viste en økning av vannoppløselige sukkerarter og aminosyrer under den termiske behandlingen.

Kvitt hevelser etter 25 år!

– Jeg har hatt hovne ben lenge før mine eldre dager. Jeg har prøvd det meste for å bli kvitt hevelsen uten å lykkes. Når jeg begynte på Svart Hvitløk merket at hovenheten i beina begynte å avta, og nå er de helt normale for første gang på 25 år. Det er helt fantastisk.

Edel Marie var svært overrasket over at problemet med hovne ben kunne løses så raskt og enkelt. 

– Jeg har nå tatt disse “svarte små diamantene” som jeg kaller dem i ca. 3,5 måned. Jeg kan anbefale Svart Hvitløk til alle som sliter med hovne ben.

Edel Marie oppgir at det lenge har vært en belastning å gå rundt med hovne bein. Men nå slipper Edel Marie å bekymre seg for hovne ben og risikoen det kan føre med seg. Nå har hun normal funksjon i bein og kropp.

– Jeg er ikke i tvil om at Svart Hvitløk har fjernet hevelsene i bena mine, og jeg kan anbefale disse på det varmeste.

Edel-Marie-ble-kvitt-hevelsene
Svart Hvitløk Mobil-bilde - ny boks

-Etter en rekke "kjerringråd" fant jeg løsningen

– Jeg hadde høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høyt langtidsblodsukker. Etter siste legesjekk har jeg nå perfekt langtidsblodsukker, og halvert kolesteroletnivået. Det er første gang på mange år, at verdiene er så gode. Dette sier Inger Lise (73) etter å ha brukt Svart Hvitløk i noen måneder. 

Norsk Helseinformatikk skriver at du ikke bør ha LDL-kolesterolnivå på over 5 mmol/l. 

3-4 mmol/l defineres som perfekt, og du bør ikke ha HDL-kolesterol under 1 mmol/l.

– Jeg hadde i en lengre periode et kolesterolnivå på 5,9. Jeg fikk anbefalt Svart Hvitløk, og etter siste sjekk er jeg nå nede på 3,2.

Kundehistorier

Vi har allerede fått over 15.000 fornøyd kunder!

I april 2022 kom Novartis Norge ut med en stor rapport som stilte spørsmålstegn ved norsk behandlingspraksis. Hvorfor? Fordi 2,2 millioner nordmenn lever med forhøyet kolesterolnivå. Om rapporten sier Oslo Economics følgende: Det er på tide å tenke nytt!

Rapporten har overskriften “Mer enn 2,2 millioner har høyt kolesterol. Hvorfor endrer vi ikke behandlingspraksis?”, og tar for seg en uheldig utvikling i nordmenns livsstil.

Kanskje har disse oppsiktsvekkende rapportene vært medvirkende til salgseksplosjonen av Svart Hvitløk – som har vist seg å ha svært god effekt mot nettopp høyt kolesterol.

6 måneder etter lanseringen, har hele 10.000 kunder bestilt Svart Hvitløk, og 10.000 fornøyde kunder kan ikke ta feil. Mange rapporterer om at de for første gang har fått kontroll på kolesterolet, sover bedre, har mer energi og bedre immunforsvar. 

Per Egil i Det Norske Naturhuset, er sjokkert over den enorme responsen:

– Jeg har jobbet med naturlig helsekost i 26 år, og jeg har aldri sett så stor etterspørsel etter ett enkelt naturpreparat. I perioder har vi måtte holde igjen, og beklage lang leveringstid. Det har rett og slett ikke vært mulig å produsere i takt med etterspørselen. Nå har vi omsider fått Svart Hvitløk tilbake på lager!

Vi feirer 15.000 fornøyde kunder med å invitere deg til å prøve Svart Hvitløk GRATIS i hele 30 dager. 

 

Et utvalg helseeffekter du får av Svart Hvitløk:

Hvor ønsker du å få tilsendt prøvepakken?
Hvor ønsker du å få kvittering?
Ja takk, jeg bestiller Svart Hvitløk gratis i 30 dager, *jeg betaler kun kr 79 i porto/registreringsavgift. Påfølgende forsendelser blir levert automatisk hjem til meg hver 4. måned (kr. 214,75 pr. måned inkl porto). Det foreligger ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser og leveransene kan stoppes eller endres med 14 dagers varsel når jeg selv ønsker det. Jeg bekrefter at jeg er over 18 år og har lest abonnementbetingelsene og personvernerklæringen. Fullpris gjelder om du i løpet av de seks siste mnd. har fått prøvepakke på gjeldene produkt.