Etter 25 år ble Edel (65) kvitt sitt høye kolesterol og hovne bein

Etter 25 år ble Edel (65) kvitt sitt høye kolesterol og hovne bein

I 25 år har Edel Marie slitt med høyt kolesterol og hovne bein. Svart Hvitløk ble veien ut av problemene.

Høyt kolesterol og hovne bein er normalt med alderen

I 25 år slet Edel Marie (65) med høyt kolesterol, i likhet med 7 av 10 nordmenn over 50 år. For de fleste er ikke høyt kolesterol i korte perioder farlig, men med langvarig høyt kolesterol øker risikoen for langt mer alvorlige plager. 

For de fleste er årsaken til at man får høyt kolesterol knyttet til ugunstig livsstil eller arv. Alder har også en betydning, og når man passerer 50 år øker sannsynligheten for høyt kolesterol betraktelig.

Kilde: Nasjonalforeningen.no

- Endelig normalt kolesterol og jeg er kvitt hevelsene

– Jeg har hatt høyt kolesterolnivå fra jeg var tidlig i 40 årene, og jeg er nå 65 år. I tillegg var jeg plaget med hovne bein. Jeg merket at hovenheten i beina begynte å avta etter jeg begynte med tablettene, og nå er de helt normale for første gang på 25 år. Det er helt fantastisk.

Edel Marie var svært overrasket over resultatet.

– Jeg var til kontroll for knapt 1 mnd siden, og kolesterolnivået var normalt. Jeg kunne ikke tro at det var sant, etter nesten et helt liv med høyt kolesterol! Har nå tatt disse “svarte små diamantene” som jeg kaller dem i ca. 3,5 måned.

Edel-Marie-ble-kvitt-hevelsene

Artikkelen fortsetter under annonsen

Slik kan du også få kontroll på kolesterolet

Edel er aktiv med hundeutstillinger, og det har lenge vært en belastning med hovne bein, høyt kolesterol og lite energi. Nå kan Edel igjen gå på hundeutstillinger, full av energi og med normal funksjon i bein og kropp.

– Jeg vet det er Svart Hvitløk som har hjulpet meg. Jeg kan ikke få fullrost de nok. Jeg anbefaler dem på det VARMESTE.

Ikke fortsett med et liv med høyt kolesterol og andre fysiske utfordringer, når du ikke må. Prøv Svart Hvitløk gratis i 30 dager i dag.

Kolestrol-kontroll

Mindre hevelser

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)