Dokumentert effekt: Svart hvitløk reduserer hevelser!

Hovne bein skyldes væskeansamling i beina, enten bare det ene eller begge. Årsakene er mange, og det kan være tegn på alt fra bagatellmessige til alvorlige tilstander.

Det er vanligere enn mange tror å ha hovne ben og ankler, og det kan være veldig belastende å gå med i mange år.

Når beina er hovne, er det væske/vann fra vener (blodårer) eller lymfeårer som har trengt gjennom åreveggene og samlet seg i vevet under huden. Det kan være mange årsaker til hovne ben,  og de fleste årsakene er som regel helt ufarlig. Det er dog belastende for kroppen å ha hovne ben, ettersom det fører til økt trykk i årene, som i verste fall kan gi langt verre konsekvenser.

Det er heller ingen tvil om at det er ubehagelig, og for noen er det til og med sjenerende.

Veldig populært i USA!

I mange år har dette kosttilskuddet vært blant de mest solgte urte-kosttilskuddene i USA (kilde: National Library of Medicine), men i Norge har vi ikke fått øynene opp for dette kosttilskuddet før de seneste par årene.

Den nye forskningen kan være med på å belyse alle de helsemessige fordelene man kan få av dette kosttilskuddet, også i Norge. 

– Dette kosttilskuddet har endret livet mitt! Disse små pillene er bare fantastiske! Etter at jeg begynte med dem har jeg stort sett ikke vært syk. Når alle andre får forskjellige infeksjoner så ser alt ut til å prelle av meg. Og jeg som alltid var syk med et eller annet.

Dette sier 65 år gamle Trine Lise etter å ha brukt dette kosttilskuddet i noen få måneder. Forskningen vises altså i resultater, også i Norge.

May Brit

May-Brit slet i stillhet i mange år

I mange år slet May Brit med hovne ben og lite energi, og det er vanligere enn mange tror.

– Jeg har lenge slitt med hovne ben og lite energi. Jeg tenke jeg skulle forsøke dette kosttilskuddet, og har blitt veldig “tatt på senga” over effekten. Jeg merker positive endring på bena mine, da de er mye mindre hovne, og i tillegg har jeg plutselig fått energien tilbake -for en bonus!

May Brit har ikke vært i tvil om at det er dette kosttilskuddet som har hjulpet henne.

– Jeg har vært skeptisk til om dette kosttilskuddet faktisk ville fungere, da jeg har forsøkt andre typer som skal få hevelsene til å forsvinne uten hell. Men her ble jeg veldig positivt overrasket, da disse faktisk gjør det de sier de skal. Disse tablettene er små, og de hverken lukter eller smaker noe, helt topp!

– Jeg er ikke i tvil om at dette kosttilskuddet har hjulpet meg, og jeg har planer om å fortsette på dette i lang tid. Hvorfor slutte med noe som hjelper meg å få en bedre helse?

Greta (78) ble kvitt hevelsene i bena

–Jeg har lenge slitt med hovne ben og ankler, i tillegg til at jeg har hatt lite energi. Når jeg kom over dette kosttilskuddet tenkte jeg at jeg ville gi det en sjanse. Det angrer jeg ikke 1 sekund på! Mannen min sier til og med at jeg har fått slanke ankler igjen, og jeg kan faktisk ikke huske et liv uten hovne ankler og ben. 

Greta innrømmer at hun var skeptisk når hun fant annonsen for kosttilskudd, og tenkte at dette kan umulig hjelpe meg. Hun må innrømme at der tok hun grundig feil. 

– Jeg er skeptisk av natur, og må innrømme at jeg hadde lite tro på at problemet med hovne ben kunne løses med kun 1 tablett om dagen. Nå anbefaler jeg det til alle venner og familie, og jeg kan ikke få snakket godt nok om dette kosttilskuddet.

Greta er glad i å drive med håndarbeid og liker å stelle i hagen. Det ble ikke en prioritering når føttene var hovne og energien var på bunn.

-Bare det å ta på seg skoene var vanskelig, og da var ikke hagearbeid min første prioritet lenger. Nå som energien har kommet tilbake for fullt, kan jeg finne gleden ved sommer og varme igjen. Jeg  kan stelle i hagen, og jeg føler meg rett og slett mye lettere til sinns!

5 gode grunner til å teste det:

Over 15 000 nordmenn spiser dette hver dag!

I april 2022 kom Novartis Norge ut med en stor rapport som stilte spørsmålstegn ved norsk behandlingspraksis. Hvorfor? Fordi 2,2 millioner nordmenn lever med forhøyet kolesterolnivå. Om rapporten sier Oslo Economics følgende: Det er på tide å tenke nytt!

Rapporten har overskriften “Mer enn 2,2 millioner har høyt kolesterol. Hvorfor endrer vi ikke behandlingspraksis?”, og tar for seg en uheldig utvikling i nordmenns livsstil.

Kanskje har disse oppsiktsvekkende rapportene vært medvirkende til salgseksplosjonen av dette kosttilskuddet – som har vist seg å ha svært god effekt mot nettopp høyt kolesterol.

6 måneder etter lanseringen, har hele 15.000 kunder bestilt dette kosttilskuddet, og 15.000 fornøyde kunder kan ikke ta feil. Mange rapporterer om at de for første gang har fått kontroll på kolesterolet, sover bedre, har mer energi og bedre immunforsvar. 

Per Egil i Det Norske Naturhuset, er sjokkert over den enorme responsen:

– Jeg har jobbet med naturlig helsekost i 26 år, og jeg har aldri sett så stor etterspørsel etter ett enkelt naturpreparat. I perioder har vi måtte holde igjen, og beklage lang leveringstid. Det har rett og slett ikke vært mulig å produsere i takt med etterspørselen. Nå har vi omsider fått dette kosttilskuddet tilbake på lager!

Vi feirer 15.000 fornøyde kunder med å invitere deg til å prøve Svart Hvitløk GRATIS i hele 30 dager. 

Prøv Svart Hvitløk
GRATIS i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Forskning viser signifikante resultater

Sør-Korea, Japan og Thailand har brukt det i århundrer og nå har det også endelig kommet til Norge!

Dette kosttilskuddet er en tradisjonell ingrediens som har blitt brukt i det asiatiske kjøkken i alle år, men nå har det også blitt ettertraktet i både gourmet- og hobbykjøkken verden rundt. 

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på dette kosttilskuddet og hvilke virkninger det kan ha på den generelle folkehelsen. Testen bestod av to testgrupper og varte i 6 uker. Den ene gruppen inntok anbefalt mengde av dette kosttilskuddet hver dag (en tablett om dagen), og den andre gruppen inntok placeboprodukt. Ingen visste hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 6 uker viste resultatene et interessant funn: 

Testgruppen som hadde inntatt en tablett med dette kosttilskuddet hver dag i 6 uker hadde signifikant lavere Serum IL-6 og TNF-a nivå enn de i placebogruppen. I praksis betyr dette at dette kosttilskuddet ikke bare er bra for å holde kontroll på høyt kolesterol, men gir signifikante forbedringer i kroppens generelle funksjon og immunforsvar. 

Konklusjonen av studien er altså at dette kosttilskuddet gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

I mange år har dette kosttilskuddet vært blant de mest solgte urte-kosttilskuddene i USA, og nå har det endelig kommet til Norge. 

Dette kosttilskuddet inneholder mye antioksidanter, som hjelper oss å holde immunforsvaret på topp. Studier har vist at ved gjæringsprosessen dette kosttilskuddet gjennomgår så økes også antioksidantene i ingrediensene. Dette gjelder da særlig “polyphenol” og “flavonoider” som er klassifisert som antioksidanter. 

Dette er studier som viste en økning av vannoppløselige sukkerarter og aminosyrer under den termiske behandlingen.

Ingrid

Ingrid (63) er helt kvitt hevelsene

Ingrid (63) slet lenge med hovne ben, og hadde daglig ubehag som følge av de hovne bena. Hun jobber i barnehage, og det merkes godt hvis bena ikke spiller helt på lag. 

-Det blir mange skritt i løpet av arbeidsdagen, og det var ikke en dag uten at jeg slet med bena. Jeg leser stadig om det ene kosttilskuddet etter det andre som skal fungere for diverse, men har hele tiden tenkt at det bare er tull. Men så tenkte jeg at jeg får gi dette en sjanse. Og jammen tok jeg grundig feil av Svart Hvitløk! 

Allerede 1 måned etter hun begynte på Svart Hvitløk merket Ingrid at hevelsen i bena var helt borte. 

-Det hadde jeg aldri trodd skulle skje, da jeg er skeptisk av natur. Men jeg tenkte at jeg skulle gi det et forsøk, ettersom jeg ikke hadde noe å tape på det. Jeg angrer ikke på det, for jeg ser at Svart Hvitløk tar hevelsene i bena mine, og jeg kommer til å fortsette på Svart Hvitløk når de fungerer så godt.

Ingrid oppgir at det tar på med hovne bein og lite energi. Det var slitsomt å gå med hovne ankler hver dag på jobb. Nå kan Ingrid ha en normal hverdag, helt uten hevelser. 

– Jeg har nå en bedre hverdag med mindre plager i anklene mine, og jeg er glad for at jeg kom over Svart Hvitløk.

Etter 25 år ble Edel Marie(65) kvitt hovne bein

I 25 år slet Edel Marie (65) med hovne ben. 

– Jeg har hatt hovne ben lenge før mine eldre dager. Jeg har prøvd det meste for å bli kvitt hevelsen uten å lykkes. Når jeg begynte på Svart Hvitløk merket at hovenheten i beina begynte å avta, og nå er de helt normale for første gang på 25 år. Det er helt fantastisk.

Edel Marie var svært overrasket over at problemet med hovne ben kunne løses så raskt og enkelt. 

– Jeg har nå tatt disse “svarte små diamantene” som jeg kaller dem i ca. 3,5 måned. Jeg kan anbefale Svart Hvitløk til alle som sliter med hovne ben.

Edel Marie oppgir at det lenge har vært en belastning å gå rundt med hovne bein. Men nå slipper Edel Marie å bekymre seg for hovne ben og risikoen det kan føre med seg. Nå har hun normal funksjon i bein og kropp.

– Jeg er ikke i tvil om at Svart Hvitløk har fjernet hevelsene i bena mine, og jeg kan anbefale disse på det varmeste.

Edel Marie
Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: