Dokumentert effekt: Svart hvitløk reduserer kolesterolet!

Alle voksne over 25 år bør vite hvordan det står til med kolesterolnivåene sine, så du kan endre livsstil eller ta medisiner for å beskytte deg mot alvorlige sykdommer. Det mener forskerne bak en studie publisert i tidsskriftet The Lancet. Studien inkluderer nesten 400 000 mennesker fra 19 land fordelt på 38 langvarige kohortstudier. Kun personer som ikke hadde alvorlige plager ved studiestart ble inkludert.

Forskerne undersøkte deltagernes kolesterol da ble inkludert i studiene, fant ut hvor lenge de hadde deltatt i studiene og om de hadde opplevd alvorlige konsekvenser av det høye kolesterolet. De vurderte deretter sammenhengen mellom dårlig kolesterol og risiko for alvorlige plager, samtidig som de justerte tallene med tanke på faktorer som kunne påvirke resultatene. Forskerne fant en sterk sammenheng mellom dårlig kolesterolnivå og risikoen for alvorlige plager fra tidlig voksen alder og 40 år eller mer fram i tid.

De mener altså at å kjenne til risikoen for alvorlige plager tidlig i livet kan bidra til å beskytte mot plager som har høye konsekvenser senere i livet. 

Man-golfing

Gunnar (79) har halvvert kolesterolet

– Jeg hadde slitt med høyt kolesterol på over 7, og fikk beskjed fra legen om at jeg måtte ta grep om egen helse. Etter noen uker på Svart Hvitløk har kolesterolet gått ned til under 5. Det er helt utrolig, og jeg hadde nok ikke trodd at Svart Hvitløk skulle få ned kolesterolet så drastisk som det faktisk har gjort. 

Gunnar er ikke i tvil om han vil anbefale det til venner og familie.

– Jeg har anbefalt det til venner og familie, og nå tar både kona og jeg Svart Hvitløk hver dag. Magen har også blitt mye bedre, og jeg har ikke lenger mageproblemer i hverdagen lenger. Det har rett og slett blitt en ny hverdag for både kona og meg.

– Jeg var bekymret for at kolesterolet ikke skulle gå ned, og håpet at jeg skulle slippe å legge om hele livsstilen min for å få det til. Heldigvis klarte Svart Hvitløk å endre alt dette for meg. Jeg trenger kun å ta 1 tablett hver dag, så holder jeg både magen og kolesterolet i sjakk.

Hva er egentlig Svart Hvitløk?

Sør-Korea, Japan og Thailand har brukt det i århundrer og nå har det også endelig kommet til Norge!

Svart Hvitløk er en tradisjonell ingrediens som har blitt brukt i det asiatiske kjøkken i alle år, men nå har det også blitt ettertraktet i både gourmet- og hobbykjøkken verden rundt. Det er en vanlig hvitløk som har blitt utsatt for 60 til 76 grader og med en kontrollert luftfuktighet på 80-90%. Da oppstår det en kontrollert gjæringsprosess. Etter 30 dager går den fermenterte hvitløken til et annet rom for å oksidere i ytteligere 45 dager. Denne prosessen fører til at sukker og aminosyrer som er i hvitløken reagerer, og dermed får også hvitløken den sorte fargen. Det er ingen konserveringsmidler i denne prosessen, og dermed slipper vi å tilsette noe unødvendig i dette kosttilskuddet.

Karin Therese (63) fikk en ny hverdag!

I mange år slet Karin Therese (63) med høyt kolesterol, i likhet med over en halv million nordmenn. For de fleste er ikke høyt kolesterol i korte perioder farlig, men med langvarig høyt kolesterol øker risikoen for mer alvorlige plager. 

– Jeg begynte på Svart Hvitløk da jeg hadde 7,5 i LHL kolesterol, og legen ba meg ta grep. Jeg ønsket å forsøke annet enn å legge om kostholdet, og begynte å søke etter måter å få ned kolesterolet på. Der dukket en artikkel om Svart Hvitløk opp, og jeg tenkte “hvorfor ikke forsøke?”

Karin Therese angrer ikke et sekund på den avgjørelsen.

– Jeg var hos legen noen måneder etter jeg begynte å ta Svart Hvitløk, og legen spurte meg hvilke endringer jeg hadde gjort. Han kunne fortelle at kolesterolnivået mitt nå var nede på 6,2! Jeg sa til legen at jeg hadde begynt på Svart Hvitløk. Legen var helt sjokkert over den gode effekten, og hadde ikke sett kolesterolnivået endre seg så drastisk uten å gjøre annet aktivt. Han måtte selv inn å lese om dette.

Karin Therese

5 gode grunner til å teste det:

Emmy (72) kan endelig puste ut

– Jeg fant Svart Hvitløk på en Facebook annonse, og begynte å ta disse for ca et halvt år siden. Jeg forventet ikke at dette skulle endre så mye for kolesterolet mitt, men der tok jeg jammen feil! Dette forteller Emmy på 72 år etter å ha slitt med høyt kolesterol i mange år.

Emmy ble overbevist etter legetimen.

– Jeg var hos legen et par måneder etter jeg begynte på Svart Hvitløk, og kolesterolnivået hadde blitt mye bedre! Nå trenger jeg kun å ta disse tablettene for å holde kolesterolet i sjakk. De fleste vet at det kan være skummelt å ha for høyt kolesterol, og med Svart Hvitløk slipper jeg dette. Det er en ny hverdag rett og slett!

– Hadde jeg visst at det var så lite som skulle til for å få kontroll på kolesterolet, hadde jeg begynt på Svart Hvitløk for lenge siden. Jeg anbefaler det til alle venner og kjente, da jeg kan med sikkerhet gå god for Svart Hvitløk.

Over 15 000 nordmenn spiser dette hver dag!

I april 2022 kom Novartis Norge ut med en stor rapport som stilte spørsmålstegn ved norsk behandlingspraksis. Hvorfor? Fordi 2,2 millioner nordmenn lever med forhøyet kolesterolnivå. Om rapporten sier Oslo Economics følgende: Det er på tide å tenke nytt!

Rapporten har overskriften “Mer enn 2,2 millioner har høyt kolesterol. Hvorfor endrer vi ikke behandlingspraksis?”, og tar for seg en uheldig utvikling i nordmenns livsstil.

Kanskje har disse oppsiktsvekkende rapportene vært medvirkende til salgseksplosjonen av dette kosttilskuddet – som har vist seg å ha svært god effekt mot nettopp høyt kolesterol.

6 måneder etter lanseringen, har hele 15.000 kunder bestilt dette kosttilskuddet, og 15.000 fornøyde kunder kan ikke ta feil. Mange rapporterer om at de for første gang har fått kontroll på kolesterolet, sover bedre, har mer energi og bedre immunforsvar. 

Per Egil i Det Norske Naturhuset, er sjokkert over den enorme responsen:

– Jeg har jobbet med naturlig helsekost i 26 år, og jeg har aldri sett så stor etterspørsel etter ett enkelt naturpreparat. I perioder har vi måtte holde igjen, og beklage lang leveringstid. Det har rett og slett ikke vært mulig å produsere i takt med etterspørselen. Nå har vi omsider fått dette kosttilskuddet tilbake på lager!

Vi feirer 15.000 fornøyde kunder med å invitere deg til å prøve Svart Hvitløk GRATIS i hele 30 dager. 

Prøv Svart Hvitløk
GRATIS i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Inger Lise (73) fikk ned kolesterolet

– Jeg hadde høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høyt langtidsblodsukker. Etter siste legesjekk har jeg nå perfekt langtidsblodsukker, og halvert kolesteroletnivået. Det er første gang på mange år, at verdiene er så gode. Dette sier Inger Lise (73) etter å ha brukt Svart Hvitløk i noen måneder. 

Norsk Helseinformatikk skriver at du ikke bør ha LDL-kolesterolnivå på over 5 mmol/l. 

3-4 mmol/l defineres som perfekt, og du bør ikke ha HDL-kolesterol under 1 mmol/l.

– Jeg hadde i en lengre periode et kolesterolnivå på 5,9. Jeg fikk anbefalt Svart Hvitløk, og etter siste sjekk er jeg nå nede på 3,2.

Kundehistorier

Forskning viser signifikante resultater

Sør-Korea, Japan og Thailand har brukt det i århundrer og nå har det også endelig kommet til Norge!

Dette kosttilskuddet er en tradisjonell ingrediens som har blitt brukt i det asiatiske kjøkken i alle år, men nå har det også blitt ettertraktet i både gourmet- og hobbykjøkken verden rundt. 

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på dette kosttilskuddet og hvilke virkninger det kan ha på den generelle folkehelsen. Testen bestod av to testgrupper og varte i 6 uker. Den ene gruppen inntok anbefalt mengde av dette kosttilskuddet hver dag (en tablett om dagen), og den andre gruppen inntok placeboprodukt. Ingen visste hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 6 uker viste resultatene et interessant funn: 

Testgruppen som hadde inntatt en tablett med dette kosttilskuddet hver dag i 6 uker hadde signifikant lavere Serum IL-6 og TNF-a nivå enn de i placebogruppen. I praksis betyr dette at dette kosttilskuddet ikke bare er bra for å holde kontroll på høyt kolesterol, men gir signifikante forbedringer i kroppens generelle funksjon og immunforsvar. 

Konklusjonen av studien er altså at dette kosttilskuddet gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

I mange år har dette kosttilskuddet vært blant de mest solgte urte-kosttilskuddene i USA, og nå har det endelig kommet til Norge. 

Dette kosttilskuddet inneholder mye antioksidanter, som hjelper oss å holde immunforsvaret på topp. Studier har vist at ved gjæringsprosessen dette kosttilskuddet gjennomgår så økes også antioksidantene i ingrediensene. Dette gjelder da særlig “polyphenol” og “flavonoider” som er klassifisert som antioksidanter. 

Dette er studier som viste en økning av vannoppløselige sukkerarter og aminosyrer under den termiske behandlingen.

Edel Marie

Edel Marie (65) slet i 25 år med høyt kolesterol

– Jeg har hatt høyt kolesterolnivå fra jeg var tidlig i 40 årene, og jeg er nå 65 år. I tillegg var jeg plaget med hovne bein. Jeg merket at hovenheten i beina begynte å avta etter jeg begynte med tablettene, og nå er de helt normale for første gang på 25 år. Det er helt fantastisk.

Edel Marie var svært overrasket over resultatet.

– Jeg var til kontroll for knapt 1 mnd siden, og kolesterolnivået var normalt. Jeg kunne ikke tro at det var sant, etter nesten et helt liv med høyt kolesterol! Har nå tatt disse “svarte små diamantene” som jeg kaller dem i ca. 3,5 måned.

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: