Bli kvitt hevelser og høyt kolesterol

Alle voksne over 25 år bør vite hvordan det står til med kolesterolnivåene sine, så du kan endre livsstil eller ta medisiner for å beskytte deg mot alvorlige sykdommer. Det mener forskerne bak en studie publisert i tidsskriftet The Lancet. Studien inkluderer nesten 400 000 mennesker fra 19 land fordelt på 38 langvarige kohortstudier. Kun personer som ikke hadde alvorlige plager ved studiestart ble inkludert.

Forskerne undersøkte deltagernes kolesterol da ble inkludert i studiene, fant ut hvor lenge de hadde deltatt i studiene og om de hadde opplevd alvorlige konsekvenser av det høye kolesterolet. De vurderte deretter sammenhengen mellom dårlig kolesterol og risiko for alvorlige plager, samtidig som de justerte tallene med tanke på faktorer som kunne påvirke resultatene. Forskerne fant en sterk sammenheng mellom dårlig kolesterolnivå og risikoen for alvorlige plager fra tidlig voksen alder og 40 år eller mer fram i tid.

De mener altså at å kjenne til risikoen for alvorlige plager tidlig i livet kan bidra til å beskytte mot plager som har høye konsekvenser senere i livet. 

Gunnar (79) har halvvert kolesterolet

Jeg hadde slitt med høyt kolesterol på over 7, og fikk beskjed fra legen om at jeg måtte ta grep om egen helse. Etter noen uker på dette kosttilskuddet har kolesterolet gått ned til under 5. Det er helt utrolig, og jeg hadde nok ikke trodd at et kosttilskudd skulle få ned kolesterolet så drastisk som det faktisk har gjort.

Gunnar er ikke i tvil om han vil anbefale det til venner og familie.

– Jeg har anbefalt det til venner og familie, og nå tar både kona og jeg dette kosttilskuddet hver dag. Magen har også blitt mye bedre, og jeg har ikke lenger mageproblemer i hverdagen lenger. Det har rett og slett blitt en ny hverdag for både kona og meg.

– Jeg var bekymret for at kolesterolet ikke skulle gå ned, og håpet at jeg skulle slippe å legge om hele livsstilen min for å få det til. Heldigvis klarte kosttilskuddet å endre alt dette for meg. Jeg trenger kun å ta 1 tablett hver dag, så holder jeg både magen og kolesterolet i sjakk.

Hva inneholder dette kosttilskuddet?

Sør-Korea, Japan og Thailand har brukt det i århundrer og nå har det også endelig kommet til Norge!

Kosttilskuddet har en tradisjonell ingrediens som har blitt brukt i det asiatiske kjøkken i alle år, men nå har det også blitt ettertraktet i både gourmet- og hobbykjøkken verden rundt. Det er ingen konserveringsmidler i denne prosessen, og dermed slipper vi å tilsette noe unødvendig i dette kosttilskuddet.

Greta (78) ble kvitt hevelsene i bena

–Jeg har lenge slitt med hovne ben og ankler, i tillegg til at jeg har hatt lite energi. Når jeg kom over dette kosttilskuddet tenkte jeg at jeg ville gi det en sjanse. Det angrer jeg ikke 1 sekund på! Mannen min sier til og med at jeg har fått slanke ankler igjen, og jeg kan faktisk ikke huske et liv uten hovne ankler og ben. 

Greta innrømmer at hun var skeptisk når hun fant annonsen for kosttilskudd, og tenkte at dette kan umulig hjelpe meg. Hun må innrømme at der tok hun grundig feil. 

– Jeg er skeptisk av natur, og må innrømme at jeg hadde lite tro på at problemet med hovne ben kunne løses med kun 1 tablett om dagen. Nå anbefaler jeg det til alle venner og familie, og jeg kan ikke få snakket godt nok om dette kosttilskuddet.

Greta er glad i å drive med håndarbeid og liker å stelle i hagen. Det ble ikke en prioritering når føttene var hovne og energien var på bunn.

-Bare det å ta på seg skoene var vanskelig, og da var ikke hagearbeid min første prioritet lenger. Nå som energien har kommet tilbake for fullt, kan jeg finne gleden ved sommer og varme igjen. Jeg  kan stelle i hagen, og jeg føler meg rett og slett mye lettere til sinns!

Hvorfor bruke dette kosttilskuddet?

– Jeg hadde høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høyt langtids-blodsukker. Etter siste sjekk har jeg nå perfekt langtidsblodsukker, og halvert kolesteroletnivået. Det er første gang på mange år, at verdiene er så gode.

Dette sier Inger Lise (73) etter å ha brukt dette kosttilskuddet i noen få måneder.

Dette kosttilskuddet gir utvilsomt store helsefordeler, og nå kan du teste det helt gratis! Du får den høyeste kvaliteten på markedet, og det er ingen forhandlere som fungerer som et fordyrende mellomledd.

Karin Therese (63) fikk en ny hverdag!

– Jeg begynte på dette kosttilskuddet da jeg hadde 7,5 i LHL kolesterol, og legen ba meg ta grep. Jeg ønsket å forsøke annet enn å legge om kostholdet, og begynte å søke etter måter å få ned kolesterolet på. Der dukket en artikkel om dette kosttilskuddet opp, og jeg tenkte “hvorfor ikke forsøke?”

Karin Therese angrer ikke et sekund på den avgjørelsen.

– Jeg var hos legen noen måneder etter jeg begynte å ta dette kosttilskuddet, og legen spurte meg hvilke endringer jeg hadde gjort. Han kunne fortelle at kolesterolnivået mitt nå var nede på 6,2! Jeg sa til legen at jeg hadde begynt på dette kosttilskuddet. Legen var helt sjokkert over den gode effekten, og hadde ikke sett kolesterolnivået endre seg så drastisk uten å gjøre annet aktivt. Han måtte selv inn å lese om dette.

I mange år slet Karin Therese (63) med høyt kolesterol, i likhet med over en halv million nordmenn. For de fleste er ikke høyt kolesterol i korte perioder farlig, men med langvarig høyt kolesterol øker risikoen for mer alvorlige plager. 

Mange sliter med hovne ben, og det kommer ofte med alderen

Hovne bein skyldes væskeansamling i beina, enten bare det ene eller begge. Årsakene er mange, og det kan være tegn på alt fra bagatellmessige til alvorlige tilstander.

Det er vanligere enn mange tror å ha hovne ben og ankler, og det kan være veldig belastende å gå med i mange år.

Når beina er hovne, er det væske/vann fra vener (blodårer) eller lymfeårer som har trengt gjennom åreveggene og samlet seg i vevet under huden. Det kan være mange årsaker til hovne ben,  og de fleste årsakene er som regel helt ufarlig. Det er dog belastende for kroppen å ha hovne ben, ettersom det fører til økt trykk i årene, som i verste fall kan gi langt verre konsekvenser.

Det er heller ingen tvil om at det er ubehagelig, og for noen er det til og med sjenerende.

May-Brit slet i stillhet i mange år

I mange år slet May Brit med hovne ben og lite energi, og det er vanligere enn mange tror.

– Jeg har lenge slitt med hovne ben og lite energi. Jeg tenke jeg skulle forsøke dette kosttilskuddet, og har blitt veldig “tatt på senga” over effekten. Jeg merker positive endring på bena mine, da de er mye mindre hovne, og i tillegg har jeg plutselig fått energien tilbake -for en bonus!

May Brit har ikke vært i tvil om at det er dette kosttilskuddet som har hjulpet henne.

– Jeg har vært skeptisk til om dette kosttilskuddet faktisk ville fungere, da jeg har forsøkt andre typer som skal få hevelsene til å forsvinne uten hell. Men her ble jeg veldig positivt overrasket, da disse faktisk gjør det de sier de skal. Disse tablettene er små, og de hverken lukter eller smaker noe, helt topp!

– Jeg er ikke i tvil om at dette kosttilskuddet har hjulpet meg, og jeg har planer om å fortsette på dette i lang tid. Hvorfor slutte med noe som hjelper meg å få en bedre helse?

Veldig populært i USA!

I mange år har dette kosttilskuddet vært blant de mest solgte urte-kosttilskuddene i USA (kilde: National Library of Medicine), men i Norge har vi ikke fått øynene opp for dette kosttilskuddet før de seneste par årene.

Den nye forskningen kan være med på å belyse alle de helsemessige fordelene man kan få av dette kosttilskuddet, også i Norge. 

– Dette kosttilskuddet har endret livet mitt! Disse små pillene er bare fantastiske! Etter at jeg begynte med dem har jeg stort sett ikke vært syk. Når alle andre får forskjellige infeksjoner så ser alt ut til å prelle av meg. Og jeg som alltid var syk med et eller annet.

Dette sier 65 år gamle Trine Lise etter å ha brukt dette kosttilskuddet i noen få måneder. Forskningen vises altså i resultater, også i Norge.

Emmy (72) kan endelig puste ut

– Jeg fant  dette kosttilskuddet på en Facebook annonse, og begynte å ta disse for ca et halvt år siden. Jeg forventet ikke at dette skulle endre så mye for kolesterolet mitt, men der tok jeg jammen feil! Dette forteller Emmy på 72 år etter å ha slitt med høyt kolesterol i mange år.

Emmy ble overbevist etter legetimen.

– Jeg var hos legen et par måneder etter jeg begynte på dette kosttilskuddet, og kolesterolnivået hadde blitt mye bedre! Nå trenger jeg kun å ta disse tablettene for å holde kolesterolet i sjakk. De fleste vet at det kan være skummelt å ha for høyt kolesterol, og med dette kosttilskuddet slipper jeg dette. Det er en ny hverdag rett og slett!

– Hadde jeg visst at det var så lite som skulle til for å få kontroll på kolesterolet, hadde jeg begynt på dette kosttilskuddet for lenge siden. Jeg anbefaler det til alle venner og kjente, da jeg kan med sikkerhet gå god for dette kosttilskuddet.

Kvitt plagsomme hevelser etter 25 år

– Jeg har hatt hovne ben lenge før mine eldre dager. Jeg har prøvd det meste for å bli kvitt hevelsen uten å lykkes. Når jeg begynte på dette kosttilskuddet merket at hovenheten i beina begynte å avta, og nå er de helt normale for første gang på 25 år. Det er helt fantastisk!

Edel Marie var svært overrasket over at problemet med hovne ben kunne løses så raskt og enkelt. 

– Jeg har nå tatt disse “svarte små diamantene” som jeg kaller dem i ca. 3,5 måned. Jeg kan anbefale dette kosttilskuddet til alle som sliter med hovne ben.

Edel Marie oppgir at det lenge har vært en belastning å gå rundt med hovne bein. Men nå slipper Edel Marie å bekymre seg for hovne ben og risikoen det kan føre med seg. Nå har hun normal funksjon i bein og kropp.

– Jeg er ikke i tvil om at dette kosttilskuddet har fjernet hevelsene i bena mine, og jeg kan anbefale disse på det varmeste.

Forskning viser signifikante resultater

Sør-Korea, Japan og Thailand har brukt det i århundrer og nå har det også endelig kommet til Norge!

Dette kosttilskuddet er en tradisjonell ingrediens som har blitt brukt i det asiatiske kjøkken i alle år, men nå har det også blitt ettertraktet i både gourmet- og hobbykjøkken verden rundt. 

National Library of Medicine i USA har nå utført en større forskning på dette kosttilskuddet og hvilke virkninger det kan ha på den generelle folkehelsen. Testen bestod av to testgrupper og varte i 6 uker. Den ene gruppen inntok anbefalt mengde av dette kosttilskuddet hver dag (en tablett om dagen), og den andre gruppen inntok placeboprodukt. Ingen visste hvilken gruppe de tilhørte.

Etter 6 uker viste resultatene et interessant funn: 

Testgruppen som hadde inntatt en tablett med dette kosttilskuddet hver dag i 6 uker hadde signifikant lavere Serum IL-6 og TNF-a nivå enn de i placebogruppen. I praksis betyr dette at dette kosttilskuddet ikke bare er bra for å holde kontroll på høyt kolesterol, men gir signifikante forbedringer i kroppens generelle funksjon og immunforsvar. 

Konklusjonen av studien er altså at dette kosttilskuddet gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

I mange år har dette kosttilskuddet vært blant de mest solgte urte-kosttilskuddene i USA, og nå har det endelig kommet til Norge. 

Dette kosttilskuddet inneholder mye antioksidanter, som hjelper oss å holde immunforsvaret på topp. Studier har vist at ved gjæringsprosessen dette kosttilskuddet gjennomgår så økes også antioksidantene i ingrediensene. Dette gjelder da særlig “polyphenol” og “flavonoider” som er klassifisert som antioksidanter. 

Dette er studier som viste en økning av vannoppløselige sukkerarter og aminosyrer under den termiske behandlingen.

Prøv Svart Hvitløk
i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

73 år gamle Inger Lise sier følgende:

– Etter en rekke “kjerringråd” fant jeg løsningen

–Jeg hadde høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høyt langtidsblodsukker. Etter siste legesjekk har jeg nå perfekt langtidsblodsukker, og halvert kolesteroletnivået. Det er første gang på mange år, at verdiene er så gode. Dette sier Inger Lise (73) etter å ha brukt dette kosttilskuddet i noen måneder. 

Norsk Helseinformatikk skriver at du ikke bør ha LDL-kolesterolnivå på over 5 mmol/l. 

3-4 mmol/l defineres som perfekt, og du bør ikke ha HDL-kolesterol under 1 mmol/l.

–Jeg hadde i en lengre periode et kolesterolnivå på 5,9. Jeg fikk anbefalt dette kosttilskuddet, og etter siste sjekk er jeg nå nede på 3,2.

5 gode grunner til å teste det:

1. Kontroll på kolesterolet

Økt konsentrasjon av LDL i blodet kalles ofte for høyt kolesterol. Det er ikke selve den totale mengden kolesterol som er problemet, men mengde LDL-kolesterol. Dette er svært ugunstig, og kan avleire seg på innsiden av åreveggen. Dette gir igjen økt risiko for langt mer alvorlige plager. 

Dette bidrar til lavere LDL-konsentrasjon i blodet. I en amerikansk studie som nylig ble gjennomført, hadde samtlige personer i testgruppen lavere LDL-konsentrasjon en placebogruppen.

Kilde: Helsenorge.no og Nasjonalforeningen for folkehelsen.

2. Få bedre immunforsvar

I den samme amerikanske studien, ble det avdekket andre interessante funn:

Testgruppen som hadde inntatt en tablett med Svart Hvitløk hver dag i 6 uker hadde signifikant lavere Serum IL-6 og TNF-a nivå enn de i placebogruppen. I praksis betyr dette at det ikke bare er bra for å holde kontroll på høyt kolesterol, men gir signifikante forbedringer i kroppens generelle funksjon og immunforsvar. 

Konklusjonen av studien er altså at å spise dette gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

3. Et helt naturlig produkt, produsert i Norge

Tablettene inneholder kun fermentert hvitløk som virkestoff. Fyllstoff er cellulose, trikalsiumfosfat og magnesiumsalter av fettsyrer.

Dette gjør at Svart Hvitløk-tablettene kan spises av veganere.

4. Fordelene til hvitløk, men helt uten lukt

Svart Hvitløk er nøye fremstilt for å maksimere helseeffektene hvitløk kan gi, uten lukt. Selv ved bruk av store doser, påvirker ikke kapslene din normale ånde, slik normal hvitløk gjør.

5. Svart Hvitløk er helt gratis i 30 dager

Svart Hvitløk gir utvilsomt store helsefordeler, og nå kan du teste det helt gratis! Ved å kjøpe Svart Hvitløk gjennom svarthvitlok.no, kjøper du direkte av Det Norske Naturhuset. Dette sikrer den høyeste kvaliteten på markedet, og det er ingen forhandlere som fungerer som et fordyrende mellomledd.

Vi tilbyr nå våre kunder å teste Svart Hvitløk GRATIS i 30 dager, uten bindingstid eller kjøpsforpliktelser.

Hvor ønsker du å få tilsendt prøvepakken?
Hvor ønsker du å få kvittering?
Ja takk, jeg bestiller Svart Hvitløk gratis i 30 dager, *jeg betaler kun kr 79 i porto/registreringsavgift. Påfølgende forsendelser blir levert automatisk hjem til meg hver 4. måned (kr. 214,75 pr. måned inkl porto). Det foreligger ingen bindingstid eller kjøpsforpliktelser og leveransene kan stoppes eller endres med 14 dagers varsel når jeg selv ønsker det. Jeg bekrefter at jeg er over 18 år og har lest abonnementbetingelsene og personvernerklæringen. Fullpris gjelder om du i løpet av de seks siste mnd. har fått prøvepakke på gjeldene produkt.