Augusta (75) er helt kvitt hovne ankler!

I mange år slet Augusta (75) med hovne ben. Svart Hvitløk ble redningen!

Sliter du med hovne ankler og ben?

Augusta (75) hadde daglig ubehag med hovne ben, og det er dessverre vanligere enn mange tror.

Alle kan få vann i kroppen, men det er mest vanlig hos eldre, hvor tilbakeløpet av blodet fra bena er svekket, eller hvor hjertet, leveren eller nyrene har litt problemer med å fungere optimalt. Hvis du sitter stille i lengre tid, f.eks. på lengre flyreiser, kan du få hovne ben. Til tross for at det kan være mange årsaker til hovne ben,  er de fleste årsakene er som regel helt ufarlig. Det er dog belastende for kroppen å ha hovne ben, ettersom det fører til økt trykk i årene, som i verste fall kan gi langt verre konsekvenser. Det er heller ingen tvil om at det er ubehagelig, og for noen er det til og med sjenerende. 

 

Kilde: Felleskatalogen.no

Har bestått prøven med glans!

Augusta (75) har alltid vært glad i å sitte ved symaskinen eller i godstolen for å strikke. Hun opplevde stadig at anklene ble hovne etter hun hadde sittet stille. Det begynte å bli vanskelig å ha det fint når jeg hadde ubehaget i bena etter kort tid. 

– Jeg har slitt lenge med hovne ankler når jeg sitter lenge med bena ned. Jeg bruker ingen tabletter for noen verdens ting. Men jeg ville gi Svart Hvitløk en sjanse. Da vi dro på en tur som innebar 5 timer på fly og 5 timer i bil etterpå fikk jeg virkelig testet om Svart Hvitløk fungerer på meg. Etter den lange turen hadde jeg INGEN hevelser i bena. Dermed kan jeg trygt si at Svart Hvitløk har virkelig bestått prøven med glans!

Artikkelen fortsetter under annonsen

Du trenger ikke lenger slite med hovne ben

Augusta (75) er ei frisk og rask dame som fikk hovne ankler for noen år tilbake. Det ble plutselig et hinder i hverdagen når hun fikk hovne ben. 

-Jeg merket det spesielt på sommeren når varmen kom. Bena hovnet opp med en gang, og jeg måtte sitte med de hevet for å unngå ubehag. Når jeg begynte med Svart Hvitløk i sommer ble hevelsen borte med en gang, og jeg slipper nå å sitte med bena hevet. Det er ikke lenger noe problem å sitte lenge med bena ned. Takket være Svart Hvitløk kan jeg nå sitte i flere timer med håndarbeid, og jeg kan reise på turer uten problemer!

Ikke fortsett med et liv med hovne ben og andre fysiske utfordringer, når du ikke må. Prøv Svart Hvitløk gratis i 30 dager.

Bedre helse

Mindre hevelser

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)