Er du i risikosonen?

7 typiske helseplager du ikke må ignorere etter fylte 60

Er du 60 år eller eldre har du kanskje merket at helsa ikke er helt som den en gang var. Helseplager kan starte som små, nesten usynlige symptomer før de blir mer alvorlige. Finn ut hvilke syv tegn du bør være oppmerksom på for at helseproblemene ikke skal utvikle seg.

1. Du har hovne ben og føtter

Hovne ben skyldes at væske fra blod- eller lymfeårer har trengt gjennom åreveggene og samlet seg i vevet under huden. 

 Svart hvitløk hjelper mot hovne ben og føtter ved å forbedre blodsirkulasjonen og holde blodårene sunne, noe som kan minske opphopning av væske og hevelse i bena og føttene.

– Jeg har hatt hovne ben lenge før mine eldre dager. Jeg har prøvd det meste for å bli kvitt hevelsen uten å lykkes. Nå har jeg helt normale ben for første gang på 25 år. Jeg er ikke i tvil om at Svart Hvitløk har fjernet hevelsene i bena mine, og jeg anbefaler disse på det varmeste.
Edel Marie (65)

2. Du har høyt kolesterol

Høyt kolesterol er farlig fordi det øker risikoen for kroniske helseproblemer med hjerte og blodårer. 

Svart hvitløk er kjent for å ha en gunstig effekt på kolesterol på flere måter. 

Den er rik på antioksidanter som beskytter mot celleskader, spesielt skader forårsaket av LDL-kolesterol, det vil si det farlige kolesterolet, som gradvis kan tette til blodårene. Samtidig  øker nivåene av HDL, det “gode” kolesterolet som beskytter hjertet.

-Jeg begynte på Svart Hvitløk da jeg hadde 7,5 i LHL kolesterol, og legen ba meg ta grep. Etter noen måneder var jeg tilbake og legen kunne fortelle at kolesterolnivået mitt nå var nede på 6,2! Han var helt sjokkert over den gode effekten, og hadde ikke sett kolesterolnivået endre seg så drastisk uten å gjøre annet aktivt. Han måtte selv inn å lese om dette.
Karin Therese (63)

3. Du sliter med luftveiene

Symptomer kan være trøbbel med å puste, hoste, og en pipende lyd i brystet. 

Svart hvitløk kan hjelpe med å holde luftveiene friske, hjelpe med å roe ned irriterte luftveier og styrke kroppens naturlige forsvar mot problemer med luftveiene.

4. Du har dårlig blodsirkulasjon

Symptomer kan inkludere kalde hender og føtter, nummenhet, og muskelkramper. 

Svart hvitløk kan forbedre blodsirkulasjonen i mikrokar ved å utvide blodårene, noe som gjør det lettere for blodet å strømme igjennom. 

5. Du blir ofte syk

Studier har vist at svart hvitløk kan øke nivået av T-celler, B-celler og NK-celler i blodet. 

Disse cellene spiller en viktig rolle i immunforsvaret, og økte nivåer av disse cellene kan bidra til å forbedre immunforsvarets evne til å bekjempe irritasjoner.

Kilde: Nutriens 2019

-Etter at jeg begynte med Svart Hvitløk har jeg stort sett ikke vært syk. Når alle andre får forskjellige infeksjoner så ser alt ut til å prelle av meg. Og jeg som alltid var syk med et eller annet
Trine Lise (65)

Bestill en gratis* prøvepakke som varer i 30 dager her. Et av de mest bemerkelsesverdige funnene fra brukerfeedback er svart hvitløks potensielle evne til å regulere kolesterolnivåer og redusere hevelser. I tillegg får du en rekke positive bieffekter. 

  • Energi-boost: Brukere føler seg mer energiske og livlige.
  • Mindre stress: Fremmer ro og velvære.
  • Kolesterol-kontroll: Brukere rapporterer stabiliserte nivåer.
  • Styrket immunforsvar: Bedre forsvar mot sykdommer.
  • Bedre blodsirkulasjon: Vital for helse og velvære.
  • Reduksjon av hevelser: Motvirker at væske samler seg i vevet.
Svart hvitløk inneholder dobbelt så mye antioksidanter som vanlig hvitløk.

6. Du føler deg ofte stresset og utmattet

Svart hvitløk er proppfull av antioksidanter og andre næringsstoffer som hjelper til med å styrke kroppens naturlige forsvar.

Når kroppen er beskyttet mot oksidativt stress, kan den fungere mer effektivt, noe som resulterer i økt energi og redusert følelse av stress og tretthet.

– Jeg har lenge slitt med hovne ben og ankler, i tillegg til at jeg har hatt lite energi. Når jeg kom over Svart Hvitløk tenkte jeg at jeg ville gi det en sjanse. Det angrer jeg ikke 1 sekund på! Mannen min sier til og med at jeg har fått slanke ankler igjen, og nå som energien har kommet tilbake for fullt, kan jeg finne gleden ved sommer og varme igjen. Jeg kan stelle i hagen, og jeg føler meg rett og slett mye lettere til sinns!

-Jeg hadde ingen forventninger etter jeg begynte med Svart Hvitløk, så jeg var greit overrasket når jeg merket alle de gode helseeffektene Svart Hvitløk ga meg. Jeg fikk ikke bare ned det usunne kolesterolet og følte meg kvikkere, jeg fikk også bort alt av hevelser i kroppen. Det kan anbefales på det varmeste!
Geir Ingmar (62)

7. Du har problemer med blodsukkeret

Ubalansert blodsukker kan føre til tretthet, hodepine, og konsentrasjonsproblemer. 

Svart hvitløk kan, gjennom sin positive effekt på blodlipidnivåer og sirkulasjon, indirekte bidra til bedre blodsukkerkontroll og dermed støtte de som har problemer med blodsukkerregulering.

– Jeg hadde høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høyt langtids-blodsukker. Etter siste sjekk har jeg nå perfekt langtidsblodsukker, og halvert kolesteroletnivået. Det er første gang på mange år, at verdiene er så gode.
Inger Lise (73)

Dette er ikke bare et tilskudd, det er en nøkkel til bedre helse og livskvalitet.

Grip sjansen og prøv Svart Hvitløk helt gratis* nå!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)