Vi feirer 50.000 kunder
Vi feirer 50.000 kunder (500 x 500 px)

Ett år etter lanseringen, har Svart Hvitløk allerede fått 50.000 fornøyde kunder! Her er de viktigste årsakene.

- 2,2 millioner nordmenn lever med høyt kolesterol

I april 2022 kom Novartis Norge ut med en stor rapport som stilte spørsmålstegn ved norsk behandlingspraksis. Hvorfor? Fordi 2,2 millioner nordmenn lever med forhøyet kolesterolnivå. Om rapporten sier Oslo Economics følgende: Det er på tide å tenke nytt!

Rapporten har overskriften “Mer enn 2,2 millioner har høyt kolesterol. Hvorfor endrer vi ikke behandlingspraksis?”, og tar for seg en uheldig utvikling i nordmenns livsstil.

Kanskje har disse oppsiktsvekkende rapportene vært medvirkende til salgseksplosjonen av Svart Hvitløk – som har vist seg å ha svært god effekt mot nettopp høyt kolesterol.

Kilde: Novartis.no

Svart Hvitløk ble løsningen for Edel Marie

– Jeg har hatt høyt kolesterolnivå fra jeg var tidlig i 40 årene, og jeg er nå 65 år. I tillegg var jeg plaget med hovne bein. Jeg merket at hovenheten i beina begynte å avta etter jeg begynte med tablettene, og nå er de helt normale for første gang på 25 år. Det er helt fantastisk..

Edel Marie var svært overrasket over resultatet.

– Jeg var hos legen for knapt 1 mnd siden, og kolesterolnivået var normalt. Jeg kunne ikke tro at det var sant, etter nesten et helt liv med høyt kolesterol! Har nå tatt disse “svarte små diamantene” som jeg kaller dem i ca. 3,5 måned.

Edel-Marie-ble-kvitt-hevelsene
Prøv Svart Hvitløk
i 30 dager
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.
Kundehistorier

- Etter en rekke "kjerringråd" fant jeg løsningen

– Jeg hadde høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høyt langtidsblodsukker. Etter siste legesjekk har jeg nå perfekt langtidsblodsukker, og halvert kolesteroletnivået. Det er første gang på mange år, at verdiene er så gode.

Norsk Helseinformatikk skriver at du ikke bør ha LDL-kolesterolnivå på over 5 mmol/l. 

3-4 mmol/l defineres som perfekt, og du bør ikke ha HDL-kolesterol under 1 mmol/l.

– Jeg hadde i en lengre periode et kolesterolnivå på 5,9. Jeg fikk anbefalt Svart Hvitløk, og etter siste sjekk er jeg nå nede på 3,2.

- Største etterspørselen på 26 år.

Ett år etter lanseringen, har hele 50.000 kunder bestilt Svart Hvitløk, og 50.000 fornøyde kunder kan ikke ta feil. Mange rapporterer om at de for første gang har fått kontroll på kolesterolet, sover bedre, har mer energi og bedre immunforsvar. 

Per Egil i Det Norske Naturhuset, er sjokkert over den enorme responsen:

– Jeg har jobbet med naturlig helsekost i 26 år, og jeg har aldri sett så stor etterspørsel etter ett enkelt naturpreparat. I perioder har vi måtte holde igjen, og beklage lang leveringstid. Det har rett og slett ikke vært mulig å produsere i takt med etterspørselen. Nå har vi omsider fått Svart Hvitløk tilbake på lager!

Vi feirer 50.000 fornøyde kunder med å invitere deg til å prøve Svart Hvitløk GRATIS i hele 30 dager. 

Svart Hvitløk Mobil-bilde - ny boks
Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)