Kosttilskuddet alle snakker om:

5 gode grunner til å spise nok Svart Hvitløk

Visste du at Svart Hvitløk er blant de mest brukte kosttilskuddene i USA, og nå for alvor begynner å få fotfeste i Norge?

Svart hvitløk har tatt både USA og Norge med storm, og det er ikke uten grunn. Dette naturlige vidundermiddelet har vist seg å ha en rekke helsefordeler, inkludert lavere kolesterol og reduserte hevelser i bena. Her gir vi deg fem gode grunner til hvorfor du bør inkludere svart hvitløk i kostholdet ditt.

1. Senker høyt kolesterol

Økt konsentrasjon av LDL i blodet refereres til som høyt kolesterol. Det er LDL-mengden som er problematisk når vi snakker om høyt kolesterol, fordi det kan føre til avleiringer i årene og økende risiko for alvorlige helseproblemer.

Svart Hvitløk bidrar til lavere LDL-konsentrasjon i blodet. I en amerikansk studie som nylig ble gjennomført, hadde samtlige personer i testgruppen lavere LDL-konsentrasjon en placebogruppen.

- Legen min hadde aldri sett kolesterolnivåer endre seg så drastisk

Karin Therese

Da Karin Therese (63) hadde 7,5 i LHL kolesterol, ba legen henne om å ta grep. Hun begynte på Svart Hvitløk.

– Jeg var hos legen noen måneder etter jeg begynte å ta Svart Hvitløk, og legen spurte meg hvilke endringer jeg hadde gjort. Han kunne fortelle at kolesterolnivået mitt nå var nede på 6,2!  Legen var helt sjokkert over den gode effekten, og hadde ikke sett kolesterolnivået endre seg så drastisk uten å gjøre annet aktivt. Han måtte selv inn å lese om dette.

2. Få bedre immunforsvar

Studier har vist at svart hvitløk kan øke nivået av T-celler, B-celler og NK-celler i blodet.

Disse cellene spiller en viktig rolle i immunforsvaret, og økte nivåer av disse cellene kan bidra til å forbedre immunforsvarets evne til å bekjempe infeksjoner.

- Sykdom og infeksjoner preller av

Svart Hvitløk kundehistorie, Trine Lise

– Svart Hvitløk har endret livet mitt! Disse små pillene er bare fantastiske! 

Det sier Trine Lise (65) etter å ha brukt Svart Hvitløk i noen få måneder.

-Etter at jeg begynte med dem har jeg stort sett ikke vært syk. Når alle andre får forskjellige infeksjoner så ser alt ut til å prelle av meg. Og jeg som alltid var syk med et eller annet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

3. Demper hevelser i ben og føtter

Hovne bein skyldes væskeansamling i beina.

Det er både ubehagelig og belastende for kroppen å ha hovne ben, ettersom det fører til økt trykk i årene, som i verste fall kan gi langt verre konsekvenser.

 

hovne ben

- Jeg har normale ben for første gang på 25 år

– Jeg har hatt hovne ben lenge før mine eldre dager. Jeg har prøvd det meste for å bli kvitt hevelsen uten å lykkes. Når jeg begynte på Svart Hvitløk merket at hovenheten i beina begynte å avta, og nå er de helt normale for første gang på 25 år. Det er helt fantastisk!

Edel Marie har tatt Svart Hvitløk i tre måneder. 

– Jeg er ikke i tvil om at Svart Hvitløk har fjernet hevelsene i bena mine, og jeg kan anbefale disse på det varmeste.

4. Et helt naturlig produkt, produsert i Norge

Svart Hvitløk er ekstrakt fra fermenterte hvitløksfedd. Når hvitløk fermenteres antar man at den inneholder høyere mengder antioksidanter.

Tablettene inneholder kun fermentert hvitløk som virkestoff. Fyllstoff er cellulose, trikalsiumfosfat og magnesiumsalter av fettsyrer.

Svart Hvitløk er nøye fremstilt for å maksimere helseeffektene hvitløk kan gi, uten lukt. Selv ved bruk av store doser, påvirker ikke kapslene din normale ånde, slik normal hvitløk gjør.

Forskning-på-Svart-Hvitløk

Svart Hvitløk gir utvilsomt store helsefordeler, og nå kan du teste det helt gratis! 

Ved å kjøpe Svart Hvitløk gjennom svarthvitlok.no, kjøper du direkte av Det Norske Naturhuset. Dette sikrer den høyeste kvaliteten på markedet, og det er ingen forhandlere som fungerer som et fordyrende mellomledd.

Test Svart Hvitløk GRATIS i 30 dager, uten bindingstid eller kjøpsforpliktelser.

Et utvalg helseeffekter:

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: