5 gode grunner til å bruke Svart Hvitløk som kosttilskudd

5-gode-grunner-til-bruke-Svart-Hvitløk-som-kosttilskudd

Visste du at Svart Hvitløk er blant de mest brukte kosttilskuddene i USA, og nå for alvor begynner å få fotfeste i Norge?

1. Kontroll på høyt kolesterol

Økt konsentrasjon av LDL i blodet kalles ofte for høyt kolesterol. Det er ikke selve den totale mengden kolesterol som er problemet, men mengde LDL-kolesterol. Dette er svært ugunstig, og kan avleire seg på innsiden av åreveggen. Dette gir igjen økt risiko for langt mer alvorlige plager. 

Svart Hvitløk bidrar til lavere LDL-konsentrasjon i blodet. I en amerikansk studie som nylig ble gjennomført, hadde samtlige personer i testgruppen lavere LDL-konsentrasjon en placebogruppen.

Kilde: Helsenorge.no og Nasjonalforeningen for folkehelsen.

2. Få bedre immunforsvar

I den samme amerikanske studien, ble det avdekket andre interessante funn:

Testgruppen som hadde inntatt en tablett med Svart Hvitløk hver dag i 6 uker hadde signifikant lavere Serum IL-6 og TNF-a nivå enn de i placebogruppen. I praksis betyr dette at Svart Hvitløk ikke bare er bra for å holde kontroll på høyt kolesterol, men gir signifikante forbedringer i kroppens generelle funksjon og immunforsvar. 

Konklusjonen av studien er altså at Svart Hvitløk gir langt flere positive helseeffekter enn først antatt.

Les også: Derfor er Svart Hvitløk bra for immunforsvaret

Svart Hvitløk

Artikkelen fortsetter under annonsen

3. Et helt naturlig produkt, produsert i Norge

Tablettene inneholder kun fermentert hvitløk som virkestoff. Fyllstoff er cellulose, trikalsiumfosfat og magnesiumsalter av fettsyrer.

Dette gjør at Svart Hvitløk-tablettene kan spises av veganere.

4. Helsefordelene til hvitløk, helt uten lukt

Svart Hvitløk er nøye fremstilt for å maksimere helseeffektene hvitløk kan gi, uten lukt. Selv ved bruk av store doser, påvirker ikke kapslene din normale ånde, slik normal hvitløk gjør.

Forskning-på-Svart-Hvitløk

Svart Hvitløk gir utvilsomt store helsefordeler, og nå kan du teste det helt gratis! Ved å kjøpe Svart Hvitløk gjennom svarthvitlok.no, kjøper du direkte av Det Norske Naturhuset. Dette sikrer den høyeste kvaliteten på markedet, og det er ingen forhandlere som fungerer som et fordyrende mellomledd.

Vi tilbyr nå våre kunder å teste Svart Hvitløk GRATIS i 30 dager, uten bindingstid eller kjøpsforpliktelser.

Du kan bestille en gratis prøvepakke her.

Et utvalg helseeffekter:

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk GRATIS* i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk HELT GRATIS i 30 dager. Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer: