Høyt kolesterol eller hovne føtter?

16 grunner til at svart hvitløk kan hjelpe

Høyt kolesterol og hovne føtter er mer enn bare ubehagelige helseproblemer – de kan være varseltegn om dypere underliggende helseutfordringer.

 Ubehandlet kan høyt kolesterol føre til alvorlige utfordringer med hjerte- og kar, mens konstant hevelse i føttene kan indikere utfordringer med sirkulasjon eller organfunksjon. Det er viktig å ta disse symptomene på alvor. Les videre og finn ut hvordan svart hvitløk kan hjelpe i nettopp din situasjon.

1. Forbedrer blodsirkulasjonen

 Svart Hvitløk kan bidra til bedre blodsirkulasjon, noe som kan redusere hevelse i føtter forårsaket av dårlig sirkulasjon.

– Jeg har hatt hovne ben lenge før mine eldre dager. Jeg har prøvd det meste for å bli kvitt hevelsen uten å lykkes. Nå har jeg helt normale ben for første gang på 25 år. Jeg er ikke i tvil om at Svart Hvitløk har fjernet hevelsene i bena mine, og jeg anbefaler disse på det varmeste.
Edel Marie (66)

2. Hemmer kolesterolproduksjon

Svart Hvitløk kan hemme enzymet som er ansvarlig for produksjonen av kolesterol i leveren.

-Jeg begynte på Svart Hvitløk da jeg hadde 7,5 i LHL kolesterol, og legen ba meg ta grep. Etter noen måneder var jeg tilbake og legen kunne fortelle at kolesterolnivået mitt nå var nede på 6,2! Han var helt sjokkert over den gode effekten, og hadde ikke sett kolesterolnivået endre seg så drastisk uten å gjøre annet aktivt. Han måtte selv inn å lese om dette.
Karin Therese (64)

3. Senker skadelig kolesterol (LDL)

Svart Hvitløk har egenskaper som kan senke nivået av dårlig kolesterol (LDL) i blodet. Norsk Helseinformatikk skriver at du ikke bør ha LDL-kolesterolnivå på over 5 mmol/l.  

– Jeg hadde i en lengre periode et kolesterolnivå på 5,9. Jeg fikk anbefalt dette kosttilskuddet, og etter siste sjekk er jeg nå nede på 3,2. Det er første gang på mange år, at verdiene er så gode.
Inger Lise (74)

5. Reduserer irritasjoner

Svar Hvitløk har egenskaper som som kan redusere irritasjoner i blodkar og føtter

6. Forbedrer vaskulær helse

Svart Hvitløk styrker blodkarenes elastisitet og helse, som igjen kan forhindre hevelse.

– Jeg har lenge slitt med hovne ben og ankler, i tillegg til at jeg har hatt lite energi. Når jeg kom over Svart Hvitløk tenkte jeg at jeg ville gi det en sjanse. Det angrer jeg ikke 1 sekund på! Mannen min sier til og med at jeg har fått slanke ankler igjen.
Greta (78)

7. Forebygger forkalkning i blodårer

 Svart Hvitløk kan forhindre opphopning av fett i arteriene, noe som bidrar til høyere kolesterol

– Jeg var hos legen et par måneder etter jeg begynte på dette kosttilskuddet, og kolesterolnivået hadde blitt mye bedre! Nå trenger jeg kun å ta disse tablettene for å holde kolesterolet i sjakk. Hadde jeg visst at det var så lite som skulle til for å få kontroll på kolesterolet, hadde jeg begynt på dette kosttilskuddet for lenge siden.
Emmy
Emmy (73)

8. Kan stabilisere blodsukkeret

Stadige svingninger i blodsukkeret kan være en risikofaktor for hjerteutfordringer. Svart Hvitløk kan bidra til å stabilisere blodsukkernivåene takket være sine naturlige forbindelser.

Bestill en gratis* prøvepakke som varer i 30 dager her. To av de mest vanlige tilbakemeldingene fra våre brukere er Svart Hvitløks evne til å regulere kolesterolnivåer og redusere hevelser. I tillegg får du en rekke positive bieffekter. 

Forskning, inkludert omfattende metastudier, har vist at svart hvitløk kan ha en rekke positive effekter på menneskekroppen, som å støtte hjerte- og karsystemet, redusere irritasjoner og forbedre immunforsvaret.

  • Kolesterol-kontroll: Brukere rapporterer stabiliserte nivåer.

  • Reduksjon av hevelser: Motvirker at væske samler seg i vevet.

  • Energi-boost: Brukere føler seg mer energiske og livlige.

  • Mindre stress: Fremmer ro og velvære.

  • Styrket immunforsvar: Bedre forsvar mot sykdommer.

  • Bedre blodsirkulasjon: Vital for helse og velvære.

Kilde: Molecules

Fermentert hvitløk blir enda rikere på virkestoffer enn vanlig hvitløk.

9. Forbedrer lymfesirkulasjon

Dette kan hjelpe med å minske væskeansamling i lemmer, inkludert føtter.

10.Støtter nyrefunksjon 

Gode nyrer spiller en rolle i å eliminere overflødig væske fra kroppen, og svart hvitløk kan forbedre nyrefunksjonen.

-Jeg hadde ingen forventninger etter jeg begynte med Svart Hvitløk, så jeg var greit overrasket når jeg merket alle de gode helseeffektene Svart Hvitløk ga meg. Jeg fikk ikke bare ned det usunne kolesterolet og følte meg kvikkere, jeg fikk også bort alt av hevelser i kroppen. Det kan anbefales på det varmeste!
Geir Ingmar (60)

11. Styrker hjertehelse

Et sterkt hjerte pumper blod mer effektivt, noe som kan forhindre hevelse i føtter.

12. Næringsrik

Rik på allicin og svovel, gir svart hvitløk essensielle næringsstoffer som støtter hjerte- og karhelse.

-Etter at jeg begynte med Svart Hvitløk har jeg stort sett ikke vært syk. Når alle andre får forskjellige infeksjoner så ser alt ut til å prelle av meg. Og jeg som alltid var syk med et eller annet
Trine Lise (65)

13. Rik på antioksidanter

Svart Hvitløk er fullpakket med antioksidanter, som kan forhindre oksidativ skade på blodårene.

14. Naturlig detox

Svart Hvitløk kan hjelpe med å rense kroppen for toksiner, noe som indirekte kan forbedre kardiovaskulær helse og redusere hevelse.

15. Stimulerer leverfunksjon

 Leveren spiller en nøkkelrolle i kolesterolmetabolisme, og Svart Hvitløk kan forbedre dens funksjon.

– Da jeg rundet 60 år, begynte jeg å få flere plager enn jeg hadde hatt tidligere. Små og uregelmessige smerter i brystet gjorde at jeg undersøkte om det kunne være grunnet høyt kolesterol. For meg ble Svart Hvitløk ingrediensen i livet som gjorde at jeg fikk kontroll på helsen og kolesterolet.
Lars Erik (62)

16. Støtter fordøyelsen

Svart Hvitløk støtter en sunn fordøyelse og kan bidra til bedre næringsopptak. 

Tusenvis av nordmenn har prøvd

Du kan ta Svart Hvitløk selv om du går på blodfortynnende, så lenge du holder deg til anbefalt dagsdose.

Svart Hvitløk er et av de mest solgte kosttilskuddene i USA, og det er med god grunn.

Nå tar også tusenvis av nordmenn Svart Hvitløk regelmessig, og vi får fantastiske tilbakemeldinger fra brukere på at dette har effekt, særlig på høye kolesterolnivåer og hevelser. I tillegg opplever folk positive bi-effekter som økt energi, mindre mageplager og bedre immunforsvar.

Svart Hvitløk er dermed ikke bare et tilskudd; det er en vital investering i din egen helse og livskvalitet. Nå har du en unik mulighet til å prøve Svart Hvitløk gratis*!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)