11 helseplager som kommer etter fylte 60

Når du passerer 60, er det på tide å forberede seg på de helseutfordringene som ofte følger med alderen! Kroppen endrer seg, og du kan oppleve alt fra hovne ben og føtter til utfordringer med pusten og endringer i energinivået. Hvorfor oppstår disse plagene, og hva kan du gjøre for å møte dem?

1. Du har hovne ben og føtter

Hovne ben skyldes at væske fra blod- eller lymfeårer har trengt gjennom åreveggene og samlet seg i vevet under huden. 

 Svart hvitløk hjelper mot hovne ben og føtter ved å forbedre blodsirkulasjonen og holde blodårene sunne, noe som kan minske opphopning av væske og hevelse i bena og føttene.

– Jeg har hatt hovne ben lenge før mine eldre dager. Jeg har prøvd det meste for å bli kvitt hevelsen uten å lykkes. Nå har jeg helt normale ben for første gang på 25 år. Jeg er ikke i tvil om at Svart Hvitløk har fjernet hevelsene i bena mine, og jeg anbefaler disse på det varmeste.
Edel Marie (65)

2. Du har høyt kolesterol

Høyt kolesterol er farlig fordi det øker risikoen for kroniske helseproblemer med hjerte og blodårer. 

Svart hvitløk er kjent for å ha en gunstig effekt på kolesterol på flere måter. 

Den er rik på antioksidanter som beskytter mot celleskader, spesielt skader forårsaket av LDL-kolesterol, det vil si det farlige kolesterolet, som gradvis kan tette til blodårene. Samtidig  øker nivåene av HDL, det “gode” kolesterolet som beskytter hjertet.

-Jeg begynte på Svart Hvitløk da jeg hadde 7,5 i LHL kolesterol, og legen ba meg ta grep. Etter noen måneder var jeg tilbake og legen kunne fortelle at kolesterolnivået mitt nå var nede på 6,2! Han var helt sjokkert over den gode effekten, og hadde ikke sett kolesterolnivået endre seg så drastisk uten å gjøre annet aktivt. Han måtte selv inn å lese om dette.
Karin Therese (63)

3. Du sliter med luftveiene

Symptomer kan være trøbbel med å puste, hoste, og en pipende lyd i brystet. 

Svart hvitløk kan hjelpe med å holde luftveiene friske, hjelpe med å roe ned irriterte luftveier og styrke kroppens naturlige forsvar mot problemer med luftveiene.

4. Du sliter med fordøyelsen

Symptomer kan være hard, løs og oppblåst mage, og plager i forbindelse med dette. 

Svart hvitløk kan hjelpe på fordøyelsen fordi den kan fremme balansen av gode bakterier i tarmen og hjelpe til med å bryte ned maten vi spiser mer effektivt.

5. Du har dårlig blodsirkulasjon

Symptomer kan inkludere kalde hender og føtter, nummenhet, og muskelkramper. 

Svart hvitløk kan forbedre blodsirkulasjonen i mikrokar ved å utvide blodårene, noe som gjør det lettere for blodet å strømme igjennom. 

6. Du har et svakt immunforsvar

Studier har vist at svart hvitløk kan øke nivået av T-celler, B-celler og NK-celler i blodet. 

Disse cellene spiller en viktig rolle i immunforsvaret, og økte nivåer av disse cellene kan bidra til å forbedre immunforsvarets evne til å bekjempe irritasjoner.

Kilde: Nutriens 2019

-Etter at jeg begynte med Svart Hvitløk har jeg stort sett ikke vært syk. Når alle andre får forskjellige infeksjoner så ser alt ut til å prelle av meg. Og jeg som alltid var syk med et eller annet
Trine Lise (65)

7. Du har høyt blodtrykk

Høyt blodtrykk er skadelig fordi det legger ekstra belastning på hjertet og blodårene, noe som over tid kan  skade arterieveggene, noe som kan gjøre dem mer mottakelige for oppbygging av kolesterol.

Ved å opprettholde normale blodlipidnivåer, det vil si mengden fettstoffer i blodet, kan svart hvitløk bidra til å kontrollere blodtrykket.

– Da jeg rundet 60 år, begynte jeg å få flere plager enn jeg hadde hatt tidligere. Små og uregelmessige smerter i brystet gjorde at jeg undersøkte om det kunne være grunnet høyt kolesterol. For meg ble Svart Hvitløk ingrediensen i livet som gjorde at jeg fikk kontroll på helsen og kolesterolet.
Lars Erik (62)

8. Du plages av irritasjon i ledd og vev

Dette merker du i form av plager, rødhet, og hevelse. Svart hvitløk har egenskaper som bidrar til å roe ned denne irritasjonen og redusere ubehag.

9. Du føler deg ofte stresset og utmattet

Svart hvitløk er proppfull av antioksidanter og andre næringsstoffer som hjelper til med å styrke kroppens naturlige forsvar.

Når kroppen er beskyttet mot oksidativt stress, kan den fungere mer effektivt, noe som resulterer i økt energi og redusert følelse av stress og tretthet.

– Jeg har lenge slitt med hovne ben og ankler, i tillegg til at jeg har hatt lite energi. Når jeg kom over Svart Hvitløk tenkte jeg at jeg ville gi det en sjanse. Det angrer jeg ikke 1 sekund på! Mannen min sier til og med at jeg har fått slanke ankler igjen, og nå som energien har kommet tilbake for fullt, kan jeg finne gleden ved sommer og varme igjen. Jeg kan stelle i hagen, og jeg føler meg rett og slett mye lettere til sinns!

-Jeg hadde ingen forventninger etter jeg begynte med Svart Hvitløk, så jeg var greit overrasket når jeg merket alle de gode helseeffektene Svart Hvitløk ga meg. Jeg fikk ikke bare ned det usunne kolesterolet og følte meg kvikkere, jeg fikk også bort alt av hevelser i kroppen. Det kan anbefales på det varmeste!
Geir Ingmar (62)

10. Du har problemer med blodårene

Dette kan ytre seg gjennom plager i bena, hevelser, og endringer i hudfargen. Svart hvitløk fremmer god helse i blodårene og kan bidra til å forhindre sykdommer relatert til blodkar.

11. Du har problemer med blodsukkeret

Ubalansert blodsukker kan føre til tretthet, hodepine, og konsentrasjonsproblemer. 

Svart hvitløk kan, gjennom sin positive effekt på blodlipidnivåer og sirkulasjon, indirekte bidra til bedre blodsukkerkontroll og dermed støtte de som har problemer med blodsukkerregulering.

– Jeg hadde høyt blodtrykk, høyt kolesterol og høyt langtids-blodsukker. Etter siste sjekk har jeg nå perfekt langtidsblodsukker, og halvert kolesteroletnivået. Det er første gang på mange år, at verdiene er så gode.
Inger Lise (73)

Derfor virker Svart Hvitløk

Svart hvitløk hjelper mot en rekke helsetilstander, takket være dens høye innhold av bioaktive forbindelser og den spesielle fermenteringsprosessen den gjennomgår.

Denne prosessen forsterker hvitløkens naturlige egenskaper, og gir den et høyere innhold av antioksidanter, som beskytter cellene mot skade fra frie radikaler.

Skade fra frie radikaler kan føre til kroniske helseproblemer.

Forskning, inkludert omfattende metastudier, har vist at svart hvitløk kan ha en rekke positive effekter på menneskekroppen, som å støtte hjerte- og karsystemet, redusere irritasjoner og forbedre immunforsvaret.

Tilbudet er ikke ment å diagnostisere, behandle, kurere eller forhindre noen sykdom. Tilbudet utgjør ikke medisinsk rådgivning, eller er en erstatning for medisiner eller annen behandling forskrevet av lege eller helsepersonell. Brukere bør konsultere med lege før en starter behandling.

Kilde: Molecules

Svart hvitløk inneholder dobbelt så mye antioksidanter som vanlig hvitløk.

Noe av det sunneste du kan få i deg

Du kan ta Svart Hvitløk selv om du går på blodfortynnende, så lenge du holder deg til anbefalt dagsdose.

Svart hvitløk er et av de mest solgte kosttilskuddene i USA, og det er med god grunn.

Nå tar også tusenvis av nordmenn Svart Hvitløk regelmessig, og vi får fantastiske tilbakemeldinger fra brukere på at dette har effekt, særlig på høye kolesterolnivåer og hevelser. I tillegg opplever folk positive bi-effekter som økt energi, mindre mageplager og bedre immunforsvar.

Svart hvitløk er dermed ikke bare et tilskudd; det er en vital investering i din egen helse og livskvalitet. Nå har du en unik mulighet til å prøve Svart Hvitløk gratis!

Ja takk! Jeg ønsker å prøve Svart Hvitløk i 30 dager!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Du blir sendt videre til et bestillingsskjema, forhåndsutfylt med informasjon knyttet til ditt telefonnummer. Du bestiller ingenting ved å gå videre.

Vi har gleden av å invitere deg til å teste Svart Hvitløk i 30 dager. *Du betaler kun 79,- for registrering og porto, og det foreligger ingen kjøpsforpliktelser eller bindingstid. For at du skal være helt trygg på å bestille din prøvepakke, tilbyr vi selvfølgelig 14 dager ubetinget angrerett!
Skriv inn ditt telefonnummer:
Svart Hvitløk boks standard (3)